Ben Stiller-film julens hit i USA
Den amerikanske skuespiller Ben Stillers nyeste film indtjener knap 31 millioner dollars i juleweekenden i USA

Det var allerede blevet forudsagt i Hollywood, at den nye Ben Stiller-komedie ?Night at the Museum’ ville klare sig godt. Ikke mindst da svigerforældregyseren ?Meet The Fockers’ indbragte Stiller & co. 46 millioner dollars i 2004.

Helt så godt klarede den populære komikers nyeste sig ikke ifølge IMDB, men en indtjening på godt 31 millioner dollars er vel heller ikke helt skidt. I hvert fald har den sjove mand stukket både Will Smiths ?Pursuit of Happyness’ og Sylvester Stallones ?Rocky Balboa’, der indtjente henholdsvis 14,9 og 12,2 millioner dollars i juleweekenden.

?Night at the Museum’ er efter alt at dømme lidt en ny start for Ben Stiller. Det er en mere eventyrpræget film end de fleste af hans tidligere. Filmen handler om en nattevagt på et naturhistorisk museum, hvor alle de udstillede ting pludselig begynder at komme til live – blandt andet en blodtørstig Tyrannosaurus Rex. Robin Williams spiller en voksfigurudgave af præsident Theodore Roosevelt, der også pludselig vågner af sin søvn og hjælper Ben Stiller gennem filmens prøvelser.