BeeGees-medlem køber Cash hus
Det tidligere medlem af popgruppen Bee Gees, Barry Gibb, har købt Johnny Cash gamle hus. Her vil han samle inspiration til at indspille et country-album.

Johnny Cash s ånd skal inspirere den tidligere sanger i Bee Gees, Barry Gibb. Han har nemlig købt det hus i den amerikanske stat Tenessee, hvor de afdøde country-stjerner, Johnny Cash og June Carter Cash, boede.

»Du føler, at der er nogen, der kigger,« siger Barry Gibb om huset til AP.

»Du føler, at der er en tilstedeværelse i huset af både Johnny og June. Jeg har endnu ikke set en høj mand i sort tøj, men jeg er på sagen og håber, at det sker,« siger han.

Barry Gibb slog igennem med sine to brødre i The Bee Gees i slutningen af 1960 erne, og de havde store hit som blandt andet "Staying Alive". Men Barry Gibb brænder for countrygenren og vil derfor renovere det gamle Cash-hus for at være i de rette omgivelser.

»Jeg er en country-kunstner, har altid været en country-kunstner, og dette er min chance for at få mit eget udtryk ud, da gruppen ikke længere er gruppen,« siger Barry Gibb, der indtil videre har indspillet tre country-sange med sine to sønner.

Og skulle Johnny Cash ånd have bedre ting at tage sig til end at inspirere den gamle Bee Gee, kan Barry Gibb måske få hjælp fra Roy Orbison, der i 1988 døde på nabogrunden.

»Inspirationen - at være omgivet af den musikalske atomsfære, der har været her i 25 år ? vi blev bare nødt til at gøre det,« siger Barry Gibb om købet af huset.