Bee Gees-stjerne hasteindlagt
Den 67-årige Bee Gees-stjerne Robin Gibb kæmper sit livs kamp mod kræften. Foto: POLFOTO, (AP Photo/Michael Sohn) / POLFOTO
Den 67-årige Bee Gees-stjerne Robin Gibb kæmper sit livs kamp mod kræften.

I 1977 hittede Bee Gees med sangen Stayin' Alive.

Her 34 år efter kæmper Robin Gibb en bitter kamp for netop at holde sig i live.

I starten af året blev den 61-årige Bee Gees-stjerne diagnosticeret med leverkræft, hvilket har tvunget ham til at aflyse en række højt profilerede optrædener, skriver den engelske avis Sunday Mirror.

Og i torsdags blev Robin Gibb med ambulance hasteindlagt på hospitalet, hvor han tilbragte fem timer, inden han kunne komme hjem igen

En nær ven af familien fortalte lørdag aften, at sangerens tilstand var "meget dårlig", og at hans hustru Dwina ikke havde forladt hans sygeleje.

"Robin har det ikke godt. Der er stor bekymring for ham," siger vennen til Sunday Mirror.

For mindre end en måned siden var Robin indlagt med betændelse i tyktarmen. Storebroderen Barry Gibb og brødrenes 91-årige mor, Barabara er hastet fra USA til England for at besøge Robin, hvilket ses som et tegn på, at situationen nu er alvorlig for Robin.

"Den næste tid vil være yderst vanskelig, men Robin vil aldrig give op, og hans kærlige familie vil sørge for, at han har alt, hvad han behøver".

Kilde:Sunday Mirror