Bale får comeback med flot assist i Real-skuffelse
Real Madrid måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Fuenlabrada i pokalturneringen, men gik videre alligevel.

Gareth Bale fik comeback og gjorde sig omgående bemærket med en flot assist, da fodboldklubben Real Madrid tirsdag aften spillede sig videre til ottendedelsfinalerne i den spanske pokalturnering, Copa del Rey.

Så er det meste positive også sagt for de regerende spanske mestre, der måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Fuenlabrada fra den tredjebedste række.

Real Madrid havde vundet den første kamp med 2-0 på udebane, så trods det ikke særligt flatterende resultat i returkampen kom cheftræner Zinedine Zidanes tropper videre med samlet 4-2.

Den franske træner havde ikke uventet valgt at sende en stribe reserver på banen fra start, men Real-holdet havde trods alt spillere som Keylor Navas, Theo Hernández og Mateo Kovacic med.

Fuenlabrada gik dog til pause med en 1-0-føring, efter at Luis Milla scorede efter 25 minutter med et drøn via underkanten af overliggeren.

Efter lidt over en times spil kom Gareth Bale på banen efter en skadespause på omkring to måneder.

Waliseren kom omgående i fokus, da han med en fremragende aflevering spillede bolden frem til Borja Mayoral, der udlignede til 1-1.

Samme spiller scorede også til 2-1, men kort før tid fik Fuenlabrada udlignet til slutcifrene ved indskiftede Alvaro Portillo.

Også Celta kom videre til ottendedelsfinalerne med samlet 3-1 over Eibar.

Celta vandt returkampen med 1-0 på hjemmebane. Sejrsmålet blev sat ind kort før tid på et straffespark af Iago Aspas.

Andrew Hjulsager spillede hele kampen for Celta, mens Daniel Wass kom på banen i stedet for Emre Mor kort før tid.

/ritzau/