Tyndt hår? Det her skal du IKKE gøre
Håret volder de fleste kvinder problemer. Nogle synes, det er tykt, andre for tyndt. Der er heldigvis hjælp at hente. Scanpix
Der er nogle klassiske fejl, som du hurtigt kan komme til at lave, hvis du er udstyret med tyndt hår og jager den lidt tykkere manke.

Er du fra naturens side udstyret med fint, skandinavisk hår så ved du også, at det tit kan være noget af en udfordring at få håret til at fylde mere. Men der er også mange, der laver flere klassiske fejl, når de skal sætte deres hår, og som faktisk får håret til at se endnu tyndere ud.

Døjer du med tyndt eller forsvindende hår. Læs mere på q.dk

Du bruger for mange produkter på én gang

Du har lige brugt en mousse, der skal puffe håret op, samtidig har du brugt en spray, der skal booste hårrødderne, og afslutningsvis har du sprøjtet hårolie på håret, så det føles blødt og glat. Sagen er bare, at kommer du for mange produkter i håret, vil det få dit hår til at synes endnu fladere. Brug ikke flere end to produkter, når du skal sætte dit hår, og hvis du skal bruge en olie, så brug den kun i spidserne, skriver Good Housekeeping.

Du lader dit hår vokse for langt

Jo længere du lader dit fine hår vokse, jo mere kan du være sikker på at dine spidser spalter.  Gå efter en skarpere klipning, der vil give dig fylde og volumen.

Det får dit hår til at se tyndere ud. Læs mere på femina.dk

Du dropper din rensende shampoo

Har du fint hår, viser det hurtigere tegn på, at de mange produkter du bruger, tynger håret mere end hvis du havde kraftigt hår. Så sørg for at bruge en god rensende shampoo mindst engang om måneden.

Du bruger din mousse for tidligt

En mousse er måske det allerbedste, når det drejer sig om at få håret til at fylde. Men lad være med at bruge det, hvis det har en cremet mælkekonsistens.  En mousse skal være let og luftig, og skal give din frisure et løft. Så sørg for at ryste flasken godt, og brug først moussen når den har en skummende tekstur.

Du skruer op for varmen

Er varmen fra din hårtørrer for varm, så kan det få dit hår til at hænge. Sørg derfor for at indstille hårtørreren på mediumvarme. Når du nu er i gang med at tørre håret, så gør som frisøren - tag en rund børste og træk håret op og væk fra hovedet. Det vil give dit hår et ekstra løft, men børster du det fladt, mens du tørrer det, så vil du miste det løft, som du rent faktisk gerne vil have.

Cecilie Wenstrup, Traffic Center, Aller Media