Anthony Hopkins? berømte karakter volder ham problemer
Martha Stewart, som har været kæreste med den engelske skuespiller Anthony Hopkins, afslører, at hun ikke kunne adskille Dr. Hannibal Lecter fra skuespillerens virkelige jeg.

Anthony Hopkins? succes som uhyggelig massemorder i filmene ?Ondskabens Øjne? og ?Hannibal? har givet bagslag på den romantiske front. I hvert fald afslører indretnings-ikon og tv-vært Martha Stewart, at hun måtte afbryde forholdet til den aristokratiske englænder med henvisning til hans effektive skuespil i de populære film.

»Jeg var vild med ham, men han var uhyggelig. Vi kunne sikkert have fået et fint forhold sammen, men jeg kunne bare ikke komme ud over den der Lecter-ting,« fortæller Martha Stewart under et interview med den notoriske radiovært Howard Stern.

»Jeg ville have inviteret ham til Maine, hvor jeg har det her smukke hjem. Men da jeg så filmen igen, fik jeg kolde fødder. Kunne du tænke dig, at have en der spiser hjerner på besøg i din dejlige spisestue i Maine?« slutter den 65-årige kvinde ifølge IMDB.

Måske episoden bør vække eftertanke hos danske skuespillere, der overvejer diverse skurkeroller. Det kan åbenbart få konsekvenser i forholdet til det andet køn.