Anklager: Giv Sandberg dobbelt tremmetid

HA-kongen Brian Sandberg kræves fængslet i 14 år for blandt andet drabsforsøg.
Brian Sandberg smiler til sine kammerater, som i går mødte op ved retten i Glostrup.
Brian Sandberg smiler til sine kammerater, som i går mødte op ved retten i Glostrup. Foto: POLFOTO:FLINDT MOGENS / POLFOTO

Brian Sandberg kræves i dag idømt 14 års fængsel i den store sag ved retten i Glostrup. Her blev han i går kendt skyldig i at beordre et drab, der endte som drabsforsøg.

Anklager Laura Birch vil for første gang i en sag om drabsforsøg bruge straffelovens skærpende paragraffer, hvis gerningen er banderelateret. Med disse paragraffer vil hun skrue op for blusset under Sandberg og co., så de kan få dobbelt så lang tid i fængsel.

HA-kongen Brian Sandberg er dømt skyldig i at give ordre til et drab, der mislykkedes. Flere andre dømte i rockersagen, som tæller en gruppe på 15 personer fra HA, kræves fængslet på livstid.

I går blev Sandberg og 14 andre kendt skyldige i Glostrup. Udover drabsforsøget, indgik også et planlagt våbenlager og en mindre forekomst af narko i dommen.

Topfolkene Brian Sandberg og Dennis Brodthagen blev dømt for at have bestilt et drabsforsøg, men frikendt for to andre forsøg på drab.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.