American Pie-stjerne meldte sig til politiet
Skuespilleren Natasha Lyonne, kendt fra "American Pie" og "Scary Movie", meldte sig selv til politiet, efter anklager om, at hun skulle have truet naboens hund med seksuel udnyttelse.

Den 27-årige skuespiller Natasha Lyonne fra blandt andre American Pie-filmene har indrømmet, at hun i et skænderi med naboen raserede huset og truede hunden. Og fredag troppede hun så op på politistastionen i New York for at melde sig selv.

Skænderiet med naboen er fra 2004, men sagen er blevet udskudt fire gange, fordi Natasha Lyonne ikke mødte op retten.

Der er Lyonnes tidligere nabo, der har anklaget hende for at være kommet uanmeldt ind i lejligheden, rive et spejl ned fra væggen og true naboens hund med ordene: »Jeg vil udnytte din hund seksuelt«.

Hunden kom dog aldrig noget til, men Natasha Lyonne blev anholdt og skal nu igennem et afvænningsprojekt for sin narkoforbrug for at slippe for fængsel.

Det er ikke Lyonnes første sag hos politiet, for i 2001 blev hun taget for spirituskørsel og fik seks måneders betinget fængsel og 50 timers samfundstjeneste.

Natasha Lyonne er også kendt fra filmen Die Mommy Die, hvor hun spillede sammen med Beverly Hills stjernen, Jason Priestly