Alexandra: Her vil vi bo
Grevinden stråler igen efter skilsmissen og deltog også, da Copenhagen Fashion Week løb af stablen. Foto: Unger Anthon/Polfoto
Grevinden lægger alle kort på bordet om, hvorfor huset på Svanemøllevej skal sælges, og fortæller nu, hvor hun vil bo i fremtiden.

Hun har været meget ærlig om beslutningen om at søge skilsmisse fra fotograf Martin Jørgensen, og nu fortsætter grevinde Alexandra den åbenhjertige tendens og følger op på nyheden om, at hun har sat sin luksusvilla på Svanemøllevej i København til salg.

- På grund af min skilsmisse har jeg valgt at begynde et nyt kapitel i mine sønners og mit liv, siger grevinden i en meddelelse via sin pressedame til Ritzau Fokus.

- Prinserne og jeg søger naturligt nok en ny begyndelse i nye omgivelser. Vi har haft mange dejlige år i vores hjem på Svanemøllevej, og nu er tiden kommet til det næste kapitel, hvor vores liv indeholder nye aktiviteter og vi har mod på nye udfordringer, skriver grevinden i udtalelsen.

Palæet på Østerbro i København er hele 356 kvadratmeter, og grevinden bor der alene med sin yngste søn prins Felix på 13, mens storebror, prins Nikolai på 16, går på Herlufsholm Kostskole.

Hvor fremtiden så skal være, er ikke 100 procent på plads, men en ting er dog sikkert:

- Vi har endnu ikke fundet et sted at bo, men forbliver i København. En ny tid begynder og vi ser frem til det, slutter grevinden.

Har man lyst til at overtage villaen på Østerbro, skal man gribe dybt i lommen. Udbudsprisen er 25 millioner kroner.

/ritzau/FOKUS