Alex Rasmussen tager tysk sejr
Par nummer syv, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv, i Ballerup Super Arena. Tirsdag aften kørte duoen dog mod hinanden og med andre partnere ved seksdagesløbet i Bremen. Her tog Alex Rasmussen førstepladsen , mens Mørkøv endte som nummer to. Foto: MIKKEL KHAN TARIQ/POLFOTO
Danskeren vandt seksdagesløbet i Bremen foran Jesper Mørkøv på andenpladsen.

Den danske cykelrytter Alex Rasmussen kunne tirsdag aften stille sig øverst på podiet sammen med sin tyske makker Marcel Kalz, efter at de vandt seksdagesløbet i Bremen.

Næstøverst på podiet endte en anden dansker, Jesper Mørkøv, sammen med franskmanden Morgan Kneisky. De to førte løbet inden sidstedagen.

Vinderduoen med Alex Rasmussen sluttede på 357 point en enkelt omgang foran Morgan Kneisky og Jesper Mørkøv, der er lillebror til Tinkoff-Saxo-rytteren Michael Mørkøv, på 297 point.

- At stå øverst på podiet var en fantastisk følelse. Det er lang tid siden, at jeg sidst har vundet noget, siger Alex Rasmussen til TV2 Sport efter løbet.

Rasmussen og Kalz var inden finaledagen en omgang efter de to førende par og lå på tredjepladsen med 297 point. Derfor nød de tirsdag aften godt af reglen om, at parrene får en bonusomgang, hver gang de runder 100 point.

Alex Rasmussen skal nu køre seksdagesløb i Berlin, før han afslutter sæsonen med seksdagesløbet i Danmark i slutningen af januar.

/ritzau/