Aldrende Baywatch-stjerne i selvoptaget rolle
Ud over sin rolle som livredderen Mitch Buchannon i Baywatch er Hasselhoff kendt som dommer i tv-showet "Americas Got Talent" og for tv-serien "Knight Rider" fra 1980'erne. Foto: Scanpix, Reuters, LUKE MACGREGOR
59-årige David Hasselhoff skal optræde i rollen som sig selv i den kommende filmversion af tv-serien Baywatch.

Baywatch-fans får endnu engang muligheden for at se den amerikanske strandløve David Hasselhoff i aktion, når den kommende Baywatch-film får premiere.

Men denne gang har 59-årige Hasselhoff ikke tænkt sig at spille livredderen Mitch Buchannon, som han gjorde i den oprindelige tv-serie. The Hoff optræder i stedet på rollelisten som sig selv.

- Jeg har lige mødt den mand, der står bag filmen. Og jeg skal spille rollen som mig selv, siger Hasselhoff til Female First.

Hasselhoff, som tidligere har været dommer i tv-showet "Americas Got Talent", er indtil videre den eneste skuespiller, som er offentliggjort til Baywatch-filmen. Men der har været rygter om, at både Justin Timberlake og Justin Bieber skulle deltage i projektet.

The Hoff blev sammen med Pamela Anderson verdensberømt i den populære strandserie. Folkene bag filmudgaven håber da også på, at Pamela Anderson vil trække i livreddertøjet og spille med i den nye film.

Ud over sin tid som strandløve i Baywatch er Hasselhoff især kendt for sin hovedrolle i tv-serien "Knight Rider" fra 1980'erne.

Hasselhoff har været gift to gange før og er far til to døtre. For tiden er han kæreste med 31-årige Hayley Roberts.