Juicepresser fyret for Bieber-joke
En ung medarbejder er blevet fyret pga. drikkepenge-joke. Foto: Søren Elkrog Friis
Bieber-fans er glad for undskyldning fra juicebaren, men har alligevel ondt af medarbejderen, der blev fyret.

"Every time you tip, a Justin Bieber fan dies," eller på dansk: "Hver gang du giver drikkepenge, er der en Justin Bieber-fan, der dør."

Sådan lød det formentlig humoristiske budskab på en drikkepenge-kurv i juicebaren Joe & the Juice i storcentret Fields på Amager i København.

Rygtet gjorde danske Bieber-fans rasende, og de opfordrede til at boykotte juicebaren på den canadiske popsangers danske fanside.

Og det var nok til at sende juicebarens ledere ud i et charmeoffensiv mod de danske Bieber-fans - medarbejderen bag skiltet blev fyret.

"Vi undskylder meget på vegne af JOE & THE JUICE. Dette er en enkelt persons holdning. JOE & THE JUICE SYNES JUSTIN BIEBER ER GENIAL," skriver juicebaren, der efterfølgende meldte ud, at medarbejderen var blevet fyret. Opdateringen fik i alt 35 'likes'.

Lisa Kastleen, der er administrator for den 45.450 mand store gruppe, hilser undskyldningen velkommen. Men en fyring var ikke nødvendig, mener hun.

"Kære med beliebers. Fedt vi har fået en undskyldning fra Joe & The Juice. Vi har også fået en melding om at den stakkels dreng er blevet fyret. Selvfølgelig Karma is a bitch & what goes around comes around," skriver hun og fortsætter med at sige, at Joe & the Juice er gået over stregen ved at fyre medarbejderen.

"Men nu ved jeg selv hvordan det er ikke at have mange penge mellem hænderne, og vi ved ikke hvordan hans situation ser ud. Tryk synes godt om hvis du synes han skal slippe med en advarsel og håbe han har lært fra det," skriver hun.

Denne opdatering har i skrivende stund 791 'likes'.