AG København åbner akademi i sydens sol
Lars Jørgensen og holdkammeraterne skal fremover gå med Apollo på maven. Foto: www.agk.dk
Apollo indgår et såkaldt strategisk partnerskab med AG København, som blandt andet giver mulighed for håndbold på Fuerteventura.

Danmarks håndboldflagskib AG København har her til eftermiddag offentliggjort klubbens nye hovedsponsor.

Det bliver rejseselskabet Apollo, som i fremtiden vil pryde maverne på Lars Jørgensen, Joachim Boldsen og Mikkel Hansen.

Der er dog ikke kun tale om et sponsorat. Apollo bliver såkaldt strategisk samarbejdspartner i klubben. Dermed skal parterne blandt andet samarbejde om et håndboldakademi på Playitas på ferieøen Fuerteventura.

"Jeg er utroligt glad for, at vi er lykkes med at skabe et samarbejde, der går langt ud over et almindeligt sponsorat. For AG København har denne aftale en enorm værdi. Aftalen bidrager til bundlinjen med et rigtig flot beløb, der kan blive markant højere i takt med, at vi udvikler samarbejdet," siger klubbens ejer Jesper Nielsen i en pressemeddelelse.

Sponsoraftalen kommer få uger efter, AG København fremlagde et underskud på 45 millioner kroner. Ved den lejlighed slog Jesper Nielsen fast, at håndboldklubben ikke var i fare for at gå konkurs. Dagens sponsorat har under alle omstændigheder gjort huller i pengekassen mindre.