Afrikansk stjerne stopper i OB
Eric Djemba-Djemba har været en stærk spiller på OB's midtbane, men er dalet gevaldigt i niveau det sidste halve år. Foto: CLAUS FISKER
Senest til sommer er det slut for Eric Djemba-Djemba i OB. Spillerens agent siger, at den afrikanske stjerne ikke forlænger sin kontrakt.

Det var et scoop af de store, da OB i sommeren 2008 skrev kontrakt med den tidligere Manchester United spiller Eric Djemba-Djemba.

Men senest til sommer er det slut for den afrikanske midtbanestjerne i den fynske ådal.

"Det er ikke en mulighed at forlænge kontrakten med OB. Af mange grunde, som jeg helst ikke vil ind på, er det bedst for alle parter, hvis vi stopper samarbejdet. Det tror jeg også, OB er enig i, siger Eric Djemba-Djembas agent, Charles Collymore," til tipsbladet.dk.

Spilleren fra Camoroun har en fortid i Manchester United, men det bliver altså ikke til mange flere kampe i den stribe trøje.

På rygtebasis har det forlydt, at Djemba-Djemba er årsag til uro internt i den fynske trup. Sporten.dk mener at vide, at Eric Djemba-Djemba forleden endte i et skænderi med flere af de største profiler i OB.

Han var da heller ikke med, da OB i går tabte 2-3 i Holland mod Twente. Det skyldes dog en mindre skade, bedyrer spilleragenten.

Eric Djemba-Djembas kontrakt udløber den 30. juni, men Charles Collymore håber, at spilleren allerede er fortid på Fyn, når transfervinduet åbner til januar.

"Hvis noget dukker op i januar, er det bestemt en mulighed at forlade OB allerede dér. Det vil både jeg og formentlig også klubben byde velkomment," siger Charles Collymore til tipsbladet.dk.

Eric Djemba-Djemba har spillet 111 kampe for OB og scoret fire mål.

Kilde:Tipsbladet.dk