Advarsel: Slikparadisets guf kan være sundhedsskadeligt
Der blev fundet rottelort og skåle med rottegift på sliklageret i Slagelse. SCANPIX arkiv
Fødevarestyrelsen advarer forbrugerne mod at spise slik og drikke sodavand fra Slikparadiset ApS i Slagelse, efter der er blevet fundet rollelort på firmaets lager.

Myndighederne sætter nu navn på den slikimportør i Slagelse, der i går blev knaldet af Fødevarestyrelsens Rejsehold. Under en razzia fandt rejseholdet 153 paller med sodavand og blandet slik på et lager, hvor der var rottelort og skåle med rottegift.

Det drejer sig ifølge en pressemeddelelse fra Fødevarestyrelsen om Slikparadiset ApS i Slagelse. Ransagningen på firmaets lager samt indehaverens privatadresse blev gennemført på grundlag af en anmeldelse fra SKAT, der mistænker virksomheden og indehaveren for grov moms- og afgiftsunddragelse.

Kontakt Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen advarer nu forbrugerne mod at spise slik fra lageret, hvorfra der angiveligt distribueres slik til en række slikbutikker.

Det drejer sig om mange forskellige slik- og konfekture-produkter i plastikbøtter á to kilo og tre kilo samt mange forskellige slags sodavand i flasker á to liter og dåser.

Da rotter kan være bærere af og overføre en række sygdomme til mennesker, kan varerne udgøre en sundhedsmæssig risiko.

Har man har købt slik og/eller sodavand fra Slikparadiset ApS, der ligger Sorøvej 11 i Slagelse, bør man kassere produkterne. Har man har købt varerne med henblik på videresalg eller salg i butik, bør man ifølge Fødevarestyrelsen straks fjerne produkterne og kassere dem.

Alle, der har købt slik eller sodavand fra det pågældende sted, opfordres til at 
kontakte Fødevarestyrelsen.