Administration 

U-sofaer indbyder til forkælelse og socialt samvær – Find din U-sofa he

Indeholder sponsorerede links

U-formede sofaer (også bare kendt som U-sofaer) er i dag at finde i titusindvis af danske hjem.

Er der noget, vi danskere elsker, så er det at slappe af, være sociale og hygge os, hvorfor vi helt naturligt køber sofaer, der indbyder til socialt samvær og hygge. I den anledning er det ganske enkelt umuligt at komme udenom de U-formede sofaer.

Er du også træt af ikke at kunne brede dig ordentligt i din sofa, så bør du overveje, om du ikke skal erstatte din nuværende sofa med en U-sofa. Det er ikke bare en investering i din indretning, men også en investering i din families sociale samvær og i dit velvære.

5 anbefalelsesværdige U-sofaer til dig

U-sofaer findes i rigtig mange forskellige størrelser, farver, materialer og former, så hvordan skal du lykkes med at finde din ideelle sofa?

Det er korrekt, at det ikke er nemt at finde en sofa, der opfylder alle ens personlige krav, når der samtidig er et budget at tage hensyn til. Du forelsker dig måske ikke i den første U-sofa, du støder på, men hvis du afsætter tilstrækkelig tid til at screene sortimentet hos de mange forhandlere af sofaer, så skal du nok finde ønskesofaen før eller siden.

Vi danskere minder på mange måder om hinanden, men når det kommer til boligindretning og smag i møbler, så er det meget forskelligt, hvad vi finder pænt og attraktivt. Derfor findes der ikke én U-formet sofa, der vil falde i alles smag. Til gengæld er udvalget af U-sofaer så differentieret, at de fleste forbrugere bør kunne få indfriet deres ønsker.

For at gøre det lidt lettere for dig at finde den rigtige U-sofa har vi udvalgt hele 5 forskellige af slagsen. Du kan læse alt om de udvalgte sofaer herunder.

Trendy U-sofa med nakkestøtte og god siddehøjde

U-sofa med nakkestøtte
Klik her for at se flere billeder

U-sofaer behøves hverken at være klodsede eller dyre. Det er denne U-sofa et godt eksempel på. Du får her en elegant sofa, der kan rumme hele din familie, og som byder på open-end i den ene side og en skøn chaiselong i den anden side.

Om det er en blå, grøn, grå eller lysegrå sofa, du er på jagt efter, og om sofaen skal være højrevendt eller venstrevendt, så kan du få dine ønsker opfyldt med denne sofa. Du får nemlig en række valgmuligheder ved bestilling.

Sofaen kommer i nogle rigtig smukke farver og har et let og elegant look, men fordelene stopper ikke her. Udvalgte model er også kendt for sin høje siddehøjde, sit ergonomiske ryglæn og ikke mindst den praktiske nakkestøtte. U-sofaen har i øvrigt klaret sig rigtig godt i den udførte slidtest. Du er derfor sikret en både flot, ergonomisk og ikke mindst slidstærk sofa.

Sidst, men ikke mindst bør du lægge mærke til sofaens ben. Sofabenene er i sort metal og måler hele 20 cm. i højden. De lange sofaben er bl.a. med til at sikre nem og ubesværet støvsugning.

Specifikationer:

 • Mål: Find målene på produktsiden
 • Siddehøjde: 48 cm.
 • Martindale: 55.000 (sigende for slidstyrken) 

Stor U-formet sofa i flere trendy farver

 

Stor U-formet sofa
Klik her for at se flere billeder

Ved køb af denne U-sofa får du leveret både hjørnemoduler og midtermoduler samt en puf, som du kan placere og kombinere, som du vil. Det er nemt og hurtigt at flytte rundt på modulerne, så ønsker du, at din sofa skal stå på en anden måde, så kan du uden problemer få opfyldt det ønske.

Sofaen er endvidere beklædt med moderne og slidstærkt stof, der tåler hyppig brug. Slidtesten viser, at du kan sætte dig i sofaen hele 49.000 gange, før sofaen vil blive slidt. Det er med til at

understrege, at vi har at gøre med en yderst slidstærk U-sofa. Sofaen er i øvrigt håndlavet i Europa, hvilket ligeledes er et kvalitetsstempel.

Udvalgte model fås i øjeblikket i tre farver bestående af to grålige nuancer og latte. Ved køb af sofaen følger der 15 cm. høje ben i sort med i prisen. Benene passer glimrende til alle tre sofafarver, hvorfor du er sikret en trendy sofa, uanset hvilken farve du går med.

Specifikationer:

 • Mål: Find målene på produktsiden
 • Siddehøjde: 40 cm.
 • Martindale: 49.000 (sigende for slidstyrken) 

Familievenlig U-sofa med puf og høj slidstyrke

U-sofa med puf
Klik her for at se flere billeder

På udkig efter en familievenlig sofa i et enkelt og pænt design? Så skal du ikke snyde dig selv for at kigge nærmere på denne U-formede sofa. Sofaen byder på så meget plads, at der ikke kun vil være plads til familien, men også til et par venner. Modellen egner sig nemlig til omkring seks siddende personer. Er I færre, så kan I blot nyde den ekstra plads.

Er du rent indretningsmæssigt mest til det enkle og elegante, så vil denne sofa helt sikkert falde i din smag. Den er nemlig meget enkel, men samtidig fyldt med charme og varme. Derudover har du rig mulighed for at købe sofaen i den farve, der vil passe bedst ind i din stue, hvad end det er antracitgrå, brun, mørkeblå eller lysegrå.

Med i prisen får du også en puf, som du kan bruge på forskellige måder. Den medfølgende puf kan bruges særskilt, men den kan også agere chaiselong. Det er helt op til dig. Om ikke andet er det en god detalje.

For at sætte prikken over i’et er sofaen imponerende slidstærk. Med en slidstyrke (Martindale) på hele 100.000 er det svært at finde en mere slidstærk sofa til prisen. Den er stort set umulig at slide op – selv hvis husstanden rummer både børn og kæledyr.

Specifikationer:

 • Mål: Find målene på produktsiden
 • Siddehøjde: 44 cm.
 • Martindale: 100.000 (sigende for slidstyrken) 

Rummelig, U-formet hjørnesofa med syv moduler og velour

U-formet hjørnesofa med syv moduler og velour
Klik her for at se flere billeder

Har du altid drømt om en moderne U-sofa? Er du vild med velour? Prioriterer du sofaens slidstyrke højt?

Hvis ja, så vil vi mene, at denne sofa er som skabt for dig. Denne U-formede velour sofa består af hele syv moduler og vil sagtens kunne rumme mindst seks personer. Derfor er det også en rigtig god sofa til den store og mellemstore familie, der nyder at tilbringe tid sammen i stuen. Med de mange moduler har du rig mulighed for at skabe den sofa, du altid har drømt om. Foruden hjørnemodulerne og midtermodulerne, så medfølger der en puf, som du kan placere og bruge, som du vil.

Modellen er opbygget af massivt træ og polstret med fast koldskum, hvilket er med til at sikre en flot facon mange år ud i fremtiden og ikke mindst en god holdbarhed. Sofaen byder også på korthåret velour (Linera), som ikke kun er finere end andet velour, men også er lettere at holde rent og pænt.

Den smukke sofa leveres med lave, sorte ben, der ligesom resten af sofaen udstråler elegance og kvalitet. Bemærk i øvrigt, at du finder sofaen i fire forskellige farver – henholdsvis blå, grøn, grå og sort.

Specifikationer:

 • Mål: Find målene på produktsiden
 • Siddehøjde: 40 cm.
 • Martindale: 100.000 (sigende for slidstyrken) 

Charmerende U-sofa med bløde puder

U-sofa med bløde puder
Klik her for at se flere billeder

Kunne en veldesignet og ergonomisk U-sofa i bomuld og hør være noget for dig, så er du nødt til at læse denne produktbeskrivelse til ende. Udvalgte model, der fås i farverne grå og latte, kan nemlig meget vel være den rigtige for dig.

Sofaen er forsynet med lækkert og solidt møbelstof, blødt pudefyld og ikke mindst en massiv træramme. Selve puderne kommer med en stabil kerne af koldskum, der er omgivet af bløde og lette dun. Denne opbygning har ikke kun sikret et flot udseende, men også en formidabel siddekomfort. Selve møbelstoffet, der er anvendt til denne sofa, består af en kombination af henholdsvis hør og bomuld – to lækre naturmaterialer.

Specifikationer:

 • Mål: Find målene på produktsiden
 • Siddehøjde: Ukendt
 • Martindale: 24.000 (sigende for slidstyrken)

Derfor er vi danskere begejstret for U-sofaer

U-sofaer har eksisteret i rigtig mange år, men efterspørgslen er bestemt ikke blevet mindre med tiden.

U-sofaen er ikke en dansk opfindelse, men der er ingen tvivl om, at danskerne har taget denne sofatrend til sig. Måske har du også opdaget, at en U-formet sofa rummer rigtig mange gode ting.

Men hvad er det helt konkret, der gør en U-sofa til et attraktivt valg? Vi har undersøgt sagen og bringer selvfølgelig svarene herunder:

 1. Der er god plads til hele familien – Mens man i mindre sofaer kan være nødt til at sidde en smule tæt, med mindre komfort til følge, så er man med en U-sofa sikret masser af plads til hele familien. Det er et stort plus, hvis man sætter pris på at tilbringe kvalitetstid med familien. U-sofaen bliver hurtigt et hyggeligt og socialt samlingssted for husstandens børn og voksne, som kan snakke om deres dag eller måske se en god film. Mangler din familie også et hyggeligt samlingssted, så kan det måske give mening at investere i en stor og komfortabel sofa.

 2. Du har ikke brug for andre siddemøbler i stuen – Køber du en større U-formet sofa, så er det ikke sikkert, at du har brug for andre siddemøbler i stuen. De fleste kan nikke genkendende til, at man både sidder og ligger bedst på en sofa, så hvorfor ikke spare stolene og de andre siddemøbler væk?

 3. De er trendy – Ønsker du at være trendy og med på moden, når vi taler boligindretning, så går du aldrig helt galt i byen ved at købe en U-sofa. Disse sofaer er nemlig yderst trendy.

Har jeg plads til en U-formet sofa i min stue?

Inden du køber en U-sofa, så er det alfa og omega, at du sikrer dig, at du rent faktisk har plads til en sådan sofa i din stue. Det ville jo være ærgerligt at få leveret en sofa, som er så stor, at den hverken kan stå på den ene eller anden led. Du kan naturligvis bytte eller returnere sofaen, men det kan være forbundet med en masse bøvl. Derfor bør du tage dig nogle forholdsregler, inden du afgiver en online ordre eller svinger kreditkortet i en fysisk møbelbutik.

I bund og grund er det ikke så svært at finde svar på, om man har plads til en given sofa eller ej. Du skal blot have styr på målene på din stue, så du kan afklare, om du har plads til den ønskede sofa. Tag i den anledning udgangspunkt i sofaens bredde og dybde.

Når du har sikret dig, at din stue er tilstrækkelig stor til at rumme sofaen, så skal du vurdere, om sofaen skal være venstrevendt eller højrevendt. Sofaens retning handler helt kort og godt om, hvorvidt sofaens chaiselong er placeret i højre eller venstre side. Dette kan være en vigtig faktor i forhold til at udnytte stuens kvadratmeter bedst muligt. Vælg derfor sofaretning på et gennemtænkt grundlag.

U-sofaer er kommet for at blive

U-sofaer er trendy lige nu og her, men vil de også være det om en håndfuld år? Det er der selvfølgelig ingen, der kan sige med sikkerhed. Flere ting peger dog på, at de U-formede sofaer er kommet for at blive.

Så længe stuen forbliver danskernes foretrukne opholdsrum, og så længe sofaen er stuens mest brugte møbel, så er det utænkeligt, at U-sofaen vil blive outdated de første mange, mange år. U-sofaer formår trods alt at danne ramme for værdifuld familietid – noget, som de færreste kan undvære.

U-sofaer er som hovedregel en smule store og pladskrævende, hvorfor mange, pga. pladsmangel, er nødt til at kigge på andre sofaer. Efterhånden findes der dog en del mindre og kompakte U-sofaer, hvorfor de U-formede sofaer også finder vej til både mindre huse og lejligheder. Med andre ord behøves du ikke nødvendigvis at bo i et kæmpe hus for at få glæde af en U-formet sofa.

Pga. den store efterspørgsel vil du også altid kunne videresælge din U-sofa, hvis du finder ud af, at du kan klare dig med en mindre sofa, eller hvis du skal flytte og derfor ikke har plads til U-sofaen længere. Der er derfor ingen fare for, at du kommer til at brænde inde med din sofa.

Hvis du er i tvivl om hvilket materiale din sofa skal være i så kan du læse mere om velour sofaer eller læder sofaer