Administration 

Spil Bingo online hos Bingo.dk

Forbrugerguides
Bingo.dk - vores favorit bingo-site

Indeholder sponsorerede links

18+ | Stopspillet.dk | ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder

Spil Bingo online hos Bingo.dk

Bingo online er et sjovt og underholdende spil, der kan spilles af alle. Du kan spille bingo online på din smartphone, tablet eller din computer, så der er ingen undskyldninger, for ikke at komme i gang med bingo online. Du kan spille bingo online på en eller flere plader, du kan chatte med andre, der spiller samtidig med dig, eller du kan slappe af på sofaen, mens systemet styrer dine plader. Der er masser af muligheder for at få lidt bingo sjov.

Vi anbefaler Bingo.dk!

Når det kommer til online bingo er vores favorit Bingo.dk. De har både Bingo og Banko, samt en masse andre spil som Kabale, Yatzy, Ludo og en lang række sjove spilleautomater! 

Netop nu får du også 25 spins til spilleautomaten Tropicana når du opretter en konto. Der er ingen krav om indbetaling, så du er igang uden omkostninger.

Bingo.dk - 25 chancer til Tropicana

Jackpots for over 100.000 kr!

Hos Bingo.dk er der jackpot på en lang række af spillene. For hvert spin har du chancen for at udløse jackpotten og vinde over 10.000 kr.

Hvis du spiller Kabale, Yatzy eller andre hyggespil får du et jackpotspin hver gang spillet går op. Her kan du vinde én af flere gevinster, herunder den store jackpot.

Hvad er bingo online?

Bingo online er et simpelt spil, som er let at lære, så alle har mulighed for at deltage. Man køber en eller flere plader alt efter, hvor meget man kan overskue. Købes der mere end en plade, kan man opnå visse fordele. Der findes i alt 75 tal i bingo online. Helt simpelt handler spillet om, at der udtrækkes vilkårlige tal, som du markerer på din spilleplade, hvis du altså har disse tal. Den, der først får en række eller hele pladen fuld, har vundet en gevinst.

Som ordet online siger, så er bingo online et spil, der spilles online. Det kræver, at du har internetadgang, og har mulighed for at benytte en smartphone, tablet eller en computer. Du kan spille på alle tidspunkter af døgnet, og du kan spille bingo online alle steder. Så der er ingen hindringer i, at du kan få lidt bingo-sjov.

Hvordan ser bingopladen ud?

Pladen, der benyttes til bingo online, er kvadratisk og indeholder 5 rækker med hver 5 tal. Oftest vil der på pladen stå bingo øverst i midten. Dette kan dog variere fra de forskellige udbydere.

Første gang man spiller bingo online?

Er det første gang, du skal spille bingo online og er lidt nervøs, om du nu kan finde ud af det, så kan du tage det helt roligt, ingen grund til panik! Alle kan finde ud af bingo online, og da spillet er baseret på held, kan en nybegynder sagtens tage den store gevinst med sig hjem. Man behøver ikke være rutineret eller have erfaring for at vinde i bingo online.

Hvordan spiller man bingo online

Når du spiller bingo, uanset om det er online eller fysisk, vil tallene i spillet blive ”råbt op”. Er det bingo online, vil det ofte være en robot, der udtrækker tallene, hvor det i en fysisk bingohal vil være en rigtig person. Så gælder det ellers om at være den første til at få udfyldt en række med tal eller hele spillepladen. Er du den første til at få en række eller en plade fuld i bingo online, vil du modtage en gevinst. Om der spilles med både rækker og fuld spilleplader i bingo online eller kun spilles med fuld spilleplade, er meget forskelligt for de enkelte spiludbydere.

Kan man spille bingo både online og fysisk?

Bingo kan spilles både online, via din smartphone, tablet eller computer, og fysisk hvor du kan møde op i en fysisk bingohal. Spillet er det samme, den eneste forskel er, at du ved bingo online har mulighed for at sidde derhjemme i trygge omgivelser. Det kræver kun, at du har en smartphone, tablet eller en computer til rådighed, og så kan du ellers spille, når tiden eller humøret er til det. Ved fysisk bingo kræver det, at du møder op fysisk på det tidspunkt, som bingoet bliver afholdt.

Det er nemt at spille bingo online

Selvom en fysisk bingohal har sin egen helt specielle atmosfære og for mange fyldt med dejlige minder, så findes der mange fantastiske fordele ved at spille bingo online.

Ved bingo online kan du spille bingo, når det passer ind i dine planer og uanset placering. Det kan være, du får lyst til at spille bingo online om morgenen, i frokostpausen eller bare, når du ønsker lidt underholdning. Der er ingen begrænsninger. Du kan sidde i trygge omgivelser derhjemme eller blandt venner og spille bingo online, uden at skulle bekymre sig om de andre deltagere. Samtidig giver bingo online dig muligheden, at systemet afkrydser spillepladen for dig. Så er du træt eller ukoncentreret, vil du ved bingo online aldrig gå glip af en gevinst.

Med bingo online har du mulighed for at vælge mellem flere bingohaller og besøge lige netop det sted, som du har lyst til uden at skulle køre land og rige rundt. Det hele kan klares med et par klik og oprettelse af en ny bruger, og så er du klar til bingo online.

Hvordan vinder man i bingo online

Når tallene i bingo online bliver ”råbt op”, eller man kan sige, kommer op på skærmen, afkrydser du tallet, hvis du har det på din spilleplade. Hvis du ikke selv har lyst eller overskud til at afkrydse din egen spilleplade, kan du få systemet til at gøre det for dig. Dette kan både gøres før spillet og inde i spillet. For at vinde i bingo online, skal du have en række eller en hel spilleplade fuld. Lykkes det dig at få en af ovennævnte, så udløser det en gevinst.

Tips til at forøge vinderchancerne i bingo online

Det er muligt at forøge dine vinderchancer i bingo online. Dette kan gøres ved at købe flere bingoplader. Dog skal du altid huske på, at når du køber flere bingoplader, får du også større omkostninger. Så find et fornuftigt antal, som er passende for lige netop dig og dit budget.

Er du samtidig opmærksom på hvor mange, der deltager i bingo onlinespillet, kan du også forøge dine vinderchancer. Her er det vigtigt at vælge et bingo onlinespil med få deltagere. Her kan du fokusere på at spille på skæve tidspunkter. Dette kunne være tidligt om morgenen eller sent om aftenen, du vil spille bingo online. Dog kan andre have læst denne guide omkring forøget vinderchancer ved bingo online, og derfor tænker på samme måde som dig.

Husk, bingo online er baseret på held, og selvom ovennævnte kan øge dine vinderchancer, er det dog ikke en garanti for, at du altid vinder.

Fordelene ved at spille bingo online.

Ønsker du at forbedre din hukommelse, koncentration og opmærksomhed, bør du kigge på spil, som bingo online. Disse spil er med til at træne og udfordre hjernen. For ældre kan hjernegymnastik, som bingo online, være med til at udskyde alderdommen mentalt. Så start allerede i dag med at spille bingo online

Er der forskel på Bingo og Banko?

Bingo og banko kan på flere punkter godt minde lidt om hinanden. Det er begge spil, hvor det handler om at få alle sine tal ”råbt op”. Har man en række eller hele spillepladen fuld, vinder man en gevinst, samt man kan være heldig, at der også er sidegevinster.

Der er dog også forskelle på bingo og banko. Spilles der bingo, er der 75 tal på en spilleplade. Disse tal står på en kvadratisk plade, hvor der er 5 rækker med 5 tal på hver. Er det derimod banko, der spilles, så er der lidt flere tal, nemlig 90. Spillepladen er aflang og opbygget med 3 rækker med 9 felter på hver. Dog er der ligesom i Bingo kun 5 tal på hver række, og resten af felterne er tomme.

Folk der ikke kender forskellen på bingo og banko, forbinder ofte ordsproget ”Gamle Ole” med både bingo og banko. Dette er dog ikke korrekt, da det kun er banko, hvor ordet ”Gamle Ole” optræder, da banko jo netop har 90-tal.

Spil bingo online på din smartphone, tablet eller computer

Det har aldrig været nemmere at spille bingo online. Har du en smartphone, tablet eller en computer med adgang til internettet, er du faktisk klar til at spille bingo online. Du kan gøre det alle steder og på alle tidspunkter af døgnet. Din online spillehal lukker aldrig.

Bingohallen der aldrig har lukket – spil bingo online her

Åbningstiderne i en fysisk bingohal er fastlagt flere uger ud i fremtiden. Er du en af de uheldige, der altid skal noget andet på dette tidspunkt og gerne vil spille bingo, så er det nu du skal prøve bingo online. En af alle de mange fordele ved bingo online er, at der aldrig er lukket i bingohallen. Får du lyst til at spille, uanset tidspunktet, så er bingo underholdningen kun få klik væk.

Kan man være social, når man spiller bingo online?

Bingo online skal være sjovt og hyggeligt. Derfor giver mange platforme dig mulighed for at chatte, imens du spiller. Dette kan være enormt hyggeligt. Du kan skrive i chatten for at høre, hvordan det går, eller måske I chatter om, hvor og hvornår, I skal spille bingo online igen. Det kan endda være, at du møder nye mennesker med samme interesser som dig, så der opstår helt nye venskaber. Det er ikke et krav, at man bruger chatten, men en mulighed man kan benytte, hvis man ønsker lidt ekstra bingo sjov.

Hvad er præmierne i bingo online?

Spiller du bingo online, er gevinsten oftest en pulje med penge, du har mulighed for at vinde. Jo flere spilleplader der er solgt til netop dette spil, jo flere penge er der i puljen. Bliver denne pulje ikke vundet i bingo online, overflyttes puljen til det næste spil. Dette giver dermed en endnu større gevinst, hvis du vinder det næste spil. En pulje, der stiger og stiger i bingo online, indtil der bliver fundet en vinder, kaldes "en progressiv jackpot".

Præmien, du vinder ved at spille bingo online, varierer på de forskellige bingosider og fra spil til spil. Har du ikke betalt så meget for din bingoplade, er gevinsterne oftest heller ikke så store, som havde du betalt mere for din bingoplade.

For at vinde en gevinst, når du spiller bingo online, skal du enten have en række, flere rækker eller hele spillepladen fuld. Dette afhænger lidt af, hvilket bingospil, du har valgt at spille. Har du hørt om sidegevinster, når dine venner har snakket om bingo online? Så har du ikke hørt forkert, for i nogle bingospil er dette en mulighed. Sidegevinster er en præmie, der gives til dem, der er lige ved at vinde. Så mangler du f.eks. kun et tal for at få pladen fuld, modtager du i nogle spil en sidegevinst. Så det man normalt vil kalde for en trøstepræmie, hedder i bingo online en sidegevinst.

Du har på nogle bingospil også mulighed for vinde præmier i bingochatten. Når du spiller bingo online, bliver der på bestemte tidspunkter af døgnet tilknyttet chatværter. De sørger for endnu mere hygge på chatten, og udskriver konkurrencer og quizzer. Gevinsterne kan være alt fra gavekort, biografbilletter til pengepræmier. 

Hvad er en velkomstbonus?

Er du i tvivl om, hvad en velkomstbonus er, når du ønsker at spille bingo online, så læs med her. En velkomstbonus er bingosiderne, der giver dig mulighed for at prøve netop deres spil. Det er forskelligt, hvad bingosiderne forlanger af dig, for at du kan benytte deres velkomstbonus. På nogle bingosider skal du betale et indskud, for så at modtage din velkomstbonus, mens andre bingosider giver velkomstbonus uden krav om indskud. Dog er det de fleste bingosider, der kræver et indskud for at man kan få glæde af velkomstbonussen. Her er det vigtigt at tjekke de forskellige bingosiders velkomstbonus, da der kan være mange penge at spare, uden det koster dig ret meget. 

Hvad betyder ordet bingo, og hvor stammer det fra?

Ordet bingo betyder ”der var den”. Myten siger, at der i USA omkring 1930 opstod et spil, der hed Beano. Dette var et tallotteri, der minder meget om bingo, som vi har i dag. Her havde man en spilleplade, hvor man så dækkede tallene med brugte bønner, når ens tal blev udtrukket. Normalt skulle man så råbe Beano, når man havde vundet, men en dag var der en, der kom til at råbe bingo i stedet for. Herefter hed spillet ikke andet. Dette er historien om, hvorfor bingo hedder bingo.

Hvad er bingo banko?

Bingo banko er et tv-show, der blev sendt for første gang i 2010, med værterne Jacob Wilson og Simon Talbot. Showet handlede om at få en række, derefter 2 rækker og til sidst hele spillepladen fuld. Tallene udtrækkes ved at de to værter udfordrer personer, på forskellige færdigheder. Det kunne være, hvor mange sekunder en person kunne holde vejret under vand. Det antal sekunder personen kunne holde vejret, var så det næste tal, som der skulle afkrydses.

Dette minder meget om bingo online, bortset fra at bingo online kan du spille på alle tidspunkter af døgnet, og her er det oftest en robot, der udtrækker tallene.

 

18+ | Stopspillet.dk | ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder