Administration 

Kender du Københavns bedste take away leverandør?

Advertorial
Room Service leverer kvalitets gourmet take away

Sponsoreret indhold

Du kender med sikkerhed Wolt, Just Eat og andre madleverings-tjenester fra bybilledet. Cykelbude der suser igennem byen med farvestrålende tasker på ryggen, fyldt med blandt andet burgere og pizzaer. Måske har du også lagt mærke til Room Service, selvom de ikke er blandt dem der larmer mest.

 

Leverer gourmet takeaway fra allerhøjeste hylde

Room Service har ikke byens største udvalg af restauranter og det skyldes én ting alene. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten og derfor finder du kun restauranter af høj kvalitet. Du finder ikke de store fast food kæder eller de gængse kebab- og pizza-steder.

Hos Room Service finder du blandt andet Halifax Burgers, Aamanns Deli, Wokshop og Sticks n' Sushi. 

Se udvalget af top-restauranter

 

Ved brug af rabatkoden velkommen15 kan du netop nu få 15% rabat på din første ordre når du bestiller hos Room Service.

Kunderne har talt: Room Service bedst i København

Du kender sikkert udtrykket "kunden har altid ret"? Og står dét til troende kan du finde Københavns bedste takeaway leverandør ved at tjekke Trustpilot. Og på toppen af listen finder du Room Service:

På Trustpilot er Room Service den bedste takeaway leverandør

Madlevering med stil

Når du bestiller igennem roomservice.dk handler det ikke kun om hvad du får leveret. Det handler også om hvordan du får det leveret. Alle ordrer leveres i bil og dermed undgår du at din mad har fået en rystetur i en rygsæk.

Din mad transporteres i kvalitets-varmekasser og sikrer dermed at den når frem i samme kvalitet som du ville få den på restauranten.

Sidst men ikke mindst så kan du regne med, at din mad bliver leveret til tiden. Hos Room Service er punktlighed og pålidelighed blandt kerneværdierne og der sættes en ære i at kunderne får den bedste oplevelse.

15% rabat med rabatkode velkommen15