Administration 

Sådan vælger du den bedste hovedpude

Forbrugerguides
Vælg en hovedpude af høj kvalitet

Indeholder sponsorerede links

Der er mange ting, som spiller ind på, om du får en god nattesøvn eller ej. Ikke alle ting er du selv herre over, men der er alligevel meget, du kan gøre for at give din krop de allerbedste forudsætninger for at sove tungt natten igennem, så du vil vågne op med masser energi.

Det kan du bl.a. gøre ved at indrette dit soveværelse på den helt rigtige måde med mørklægningsgardiner, sørge for den rette sovetemperatur og så selvfølgelig vælge en god seng, der passer til din krop og dens behov.

Men den gode seng er ikke meget værd uden en god hovedpude til at understøtte både nakke og hoved under søvnen. En hovedpude er således helt afgørende for at få en rigtig god nattesøvn, hvilket er grunden til, at du her får et par gode råd til, hvordan du vælger den bedste hovedpude for dig.

Forskellige hovedpuder til forskellige behov

Hovedpuder kommer i lige så mange forskellige slags og varianter, som senge og madrasser gør det. Derfor kan det betale sig at sætte sig lige så meget ind i tingene, når du vælger en ny hovedpude – ligesom du gør, når du køber en seng.

Men hvad skal du så kigge efter, når du gerne vil købe en ny hovedpude, der passer helt perfekt til dig? Du kan bl.a. se på:

• Om du primært sover på maven, på siden eller på ryggen om natten
• Om du har problemer med smerter i nakken i det daglige
• Om du sveder meget, når du sover

Køb topkvalitets-puder hos Bedre Nætter 

Vælg den rette højde på din hovedpude

En af de vigtigste ting at tage stilling til, er højden på din hovedpude, og det er her, det bliver relevant at kigge på, hvordan du typisk sover om natten.

For hvis du hovedsagligt ligger på siden, når du sover, er det en god idé at gå efter en hovedpude, der er forholdsvis høj. Når du sover meget på siden, skal der nemlig være god plads til din skulder, hvorfor den høje form er det rette valg ved denne soveform.

Sover du i stedet meget på ryggen, er en lav pude dog det bedste valg. Når du sover på ryggen, ligger din nakke i en position, som primært følger resten af kroppen, hvorfor det her bare handler om at understøtte din nakke og ikke udfylde et ekstra rum mellem eksempelvis skulder og nakke.

For dig, der sover mest på maven, er en pude uden alt for meget fyld også en rigtig god idé. En pude med lidt fyld giver dig mulighed for at forme hovedpuden til den helt rette stilling, så din nakke og ryg bliver hjulpet mod det pres, som din rygsøjle og nakke udsættes for, når du sover på maven.

Bedre Nætters Mayan-pude er en latexpude af højeste kvalitet til fast lav pris

Overvej en ergonomisk hovedpude

Har du problemer med nakken? Så kan en ergonomisk hovedpude være et rigtig godt valg. Denne form for hovedpude ændrer nemlig nemt form i løbet af natten, så den tilpasser sig din nakke og dens behov på bedst mulig vis.

Du kommer dog ikke så langt med en god pude, hvis du har en seng der ikke passer til dig. Vi hjælper dig på vej med vores guide til de bedste kontinental- og elevationssenge - endda med store rabatter.