Administration 

Tilbudspriser på luksussenge: Snyd ikke dig selv for store besparelser

Forbrugerguides
Far og mor ligger i en seng på hver sin side af en lille pige.

Indeholder sponsorerede links

Overvejer du også at få en ny seng? Vent ikke; ved at købe din nye seng online nu opnå du nemlig ekstra store besparelser. Hos nogle af lands største online sengeforhandlere er der nemlig mange penge at spare lige nu. Hos både NordicDream og Bedre Nætter kan du netop nu spare 60% eller mere, og dermed mange tusinde kroner, når du køber ny seng.

Det er super nemt – du får endda lov til at PRØVE DIN NYE SENG GRATIS I 100 dage, og kan bytte igen, hvis du ikke er tilfreds.

Forkæl dig selv med en ny seng og opnå bedre nattesøvn

Sover du i den rigtige seng derhjemme? Hvad enten du skal have kontinentalseng, elevationsseng eller boxmadras så kan du spare mange penge lige nu.

F.eks. kan du hos NordicDream lige nu spare op til 68% af prisen. Der er også penge at hente, hvis du handler på Bedre Nætter. Her sparer du op til 60% på din nye seng. Er du til kontinentalsenge, elevationssenge eller boxmadrasser til fordelagtige priser, så er det nu du skal slå til.

Fordi alle landes fysiske sengeforhandlere, holder lukket lige nu, så er alt salget af senge rykket online. Derfor bliver de bedste tilbud og mest populære senge solgt hurtigt lige nu. Så det er med at slå til nu, hvis man vil gøre en god handel.

3 tips til at vælge den rigtige seng

Føler du dig ikke udhvilet, når du vågner om morgenen? Er du øm i kroppen? Dette kan være tegn på, at du sover i den forkerte seng.

1. Fasthed og vægt

Der findes 3 forskellige fastheder, nemlig medium, fast og ekstra fasthed. For at finde den rette fasthed til din nye seng, er det vigtigt, at du kender din vægt. De to ting hænger nemlig sammen. Køber du en dobbeltseng, har du derfor også mulighed for at vælge to forskellige fastheder til hver side af sengen, så fastheden passer optimalt til både dig og din partner.

GUIDE: Se hvilken fasthed der passer til dig her

Sammenligning af senge: Bedre Nætter har lavet en rigtig god sammenligning af senge, så du kan finde den helt rigtige seng til dig. Se sammenligningen her.

2. Valg af topmadras

En topmadras sparer først og fremmest på slitagen af dine madrasser. Men vigtigst af alt så er en kvalitets-topmadras med til at sikre dig en god nattesøvn. Overordnet findes der 3 typer af topmadrasser. Almindeligt skum, memory skum og latex skum. For at opnå bedst mulig liggekomfort og holdbarhed, vil det være godt at fokusere på topmadrasser af memory skum eller latex skum. Vidste du, at du med fordel kan udskifte topmadrassen hvert 5-6 år? Det er noget billigere end at skifte hele sengen.
Der er også udviklede specielle topmadrasser der fx lindrer lændeproblemer eller er temperaturregulerende.

GUIDE: Se her hvilken topmadras er den optimale for dig?

3. Prøv din nye seng derhjemme

Køb din nye seng et sted, hvor du kan få lov til at sove i den hjemme i dit soveværelse. Kroppen skal bruge to til seks uger på at vænne sig til den nye seng, og først der kan du se, om det er den rigtige seng. Hos både NordicDream og Bedre Nætter hjælper de dig til at sove bedre. Og for at sikre at din seng passer perfekt til dig, har du mulighed for at prøve din nye seng i 100 dage. Her kan du teste om din nyindkøbte seng matcher dine behov og gør den ikke det, kan du nemt bytte den igen. Det er gratis at ombytte fasthed eller returnere sengen.

Du bruger faktisk en tredjedel af dit liv på at sove. Undgå at dårlig søvn forringer dine vågne timer. Lige nu boomer salget af senge på nettet, og der er ekstremt billige priser. Tilfredsheden er høj; NordicDream fortæller at kun 2% ombytter deres nye seng.

Udvalgte senge med 100 dages tryghedsgaranti + gratis levering:

En af de meste populære boxmadrasser hos Nordic Dream er Freja Fjord luksus boxseng, som du lige nu kan spare 64,12% på. Meste populære boxmadras hos Nordic Dream

Bestseller elevationsseng fra Bedre Nætter: Venus Mayan er en af de mest populære elevationssenge ved Bedre Nætter, og den kan du lige nu spare over 30.000 på.

Sov godt nu, vent med betalingen til senere

Det er faktisk billigere at anskaffe sig en ny seng, end de fleste tror. Har du alligevel brug for at få lidt hjælp til det økonomiske, er der også muligt for at få finansiering til din nye seng til bare 0% i rente. Hos både NordicDream og Bedre Nætter hjælper de dig med dit sengekøb. Det betyder at du kan købe din nye drømmeseng nu, og oprette en rentefri finansiering når du køber sengen.

GUIDE: Så nemt er det at få finansieret din ny drømmeseng - Sådan gør du - trin for trin

Så vent ikke: Undgå dårlig nattesøvn og forkæl dig selv
med en ny luksusseng med gigantisk besparelse - det fortjener du.