81.000 hylder Real-helte på topsikret stadion
Den åbne Real Madrid-bus kørte søndag gennem Madrids stadion på vej mod Santiago Bernabeu. Foto: Paul Hanna/Reuters
Real Madrids spillere og trænere er blevet hyldet gennem hele dagen i den spanske hovedstad.

Søndag har været en stor festdag for alle Real Madrid-fans i den spanske hovedstad.

Her har de nykårede Champions League-vindere kørt gennem byens gader i en åben bus for at fremvise det trofæ, som blev sikret lørdag aften med en 4-1-sejr over Juventus.

Busturen endte søndag aften ved klubbens eget stadion, Santiago Bernabeu, hvor 81.000 fans var kommet for at hylde deres helte.

Alle de fremmødte fans måtte dog igennem et omfattende sikkerhedstjek som følge af de seneste ugers terrorangreb i Manchester og i London.

Inde på stadion blev fansene vidne til et spektakulært lysshow, før de kunne hylde spillerne.

Også Real Madrids præsident, Florentino Pérez, er i godt humør efter klubbens 12. Champions League-titel. Han finder de store ord frem om både spillertruppen og cheftræner Zinedine Zidane.

- Spillerne er blevet legender i Real Madrid, og det samme er vores træner, siger præsidenten.

- Zidane er den første, som har ført et hold frem til to Champions League-titler i træk. Han har allerede vist, at han er den bedste træner i verden, siger Florentino Pérez om franskmanden, som har stået i spidsen for holdet i halvandet år.

Tidligere søndag var spillerne også forbi rådhuset i Madrid.

- Vi lovede, at vi ville komme hjem som mestre, og det gjorde vi. Jeg håber, at vi kan komme hjem med mange flere titler fremover, sagde anfører Sergio Ramos i en tale på rådhuset.

/ritzau/AFP