65-årig stjerne viste sine faste bryster frem
Hvor andre kvinder på hendes alder pakker sig ind i striktrøjer og cardigans, valgte Susan Sarandon at vise hele pakken frem til Karlovy Vary International Film Festival. Foto: Screendump
Susan Sarandon beviser med en ærefuld pris, at hun er en talentfuld skuespiller. Samtidig beviser hun, at hun stadig har en fantastisk krop.

Det er ikke mange 65-årige, der kan se godt ud i en nedringet, gennemsigtig kjole, der afslører både barm og maveskind. Men Susan Sarandon kan.

Det viste den kendte og højt respekterede skuespillerinde, da hun modtog den såkaldte "lifetime achievement award" i weekenden ved en filmfestival i Tjekkiet.

"Thelma & Louise"-stjernen var iført en vovet, sort kjole, opsat hår og et stort smil. Ansigtsudtrykket skiftede dog, da hun holdt en rørende og følelsesladet tale til ære for filminstruktøren og manuskriptforfatteren Nora Ephron, der døde af kræft 71 år gammel for et par uger siden.

Ved samme festival, som Sarandon blev hædret, løb en nordmand med hovedprisen. Martin Lunds film "The Almost Man" vandt den såkaldte Grand Prix Crystal Award.

Den tidligere fotomodel startede sin filmkarriere, da hendes daværende mand, skuespilleren Chris Sarandon, tog hende med til en af hans auditions. Hun endte med at få en rolle i filmen "Joe", mens ægtemanden fik et afslag.

Susan Sarandon vandt en Oscar for sin hovedrolle i "Dead Man Walking" i 1995, og har ved en senere lejlighed fortalt, at hun opbevarer den gyldne statuette på badeværelset.

Kilde: Euronews.