22-årig anholdt for drab i London

Londons politi har foretaget en anholdelse i sagen om drabet på en pensionist under optøjerne i den engelske hovedstad.
68-årige Richard Mannington Bowes blev mandag slået ned, da han forsøgte at slukke en brændende affaldscontainer. Han døde i nat af sine kvæstelser. Londons politi har nu anholdt den formodede gerningsmand.
68-årige Richard Mannington Bowes blev mandag slået ned, da han forsøgte at slukke en brændende affaldscontainer. Han døde i nat af sine kvæstelser. Londons politi har nu anholdt den formodede gerningsmand. Foto: Polfoto, (AP/POLFOTO) / POLFOTO

I nat døde en 68-årig pensionist, som mandag blev brutalt overfaldet under optøjerne i London, og nu mener politiet, at de har fundet gerningsmanden, skriver bloomberg.com.

68-årige Richard Mannington Bowes blev mandag indlagt med alvorlige skader i hovedet, efter han blev overfaldet, da han forsøgte at slukke en brændende affaldscontainer i London-forstaden Ealing.

Ifølge vidner blev Bowes slået ned bagfra af en mand, som havde været med til at starte branden. Bowes har siden mandag ligget i koma og døde i nat af sine kvæstelser. Han er det femte, der mister livet som følge af optøjerne.

Politiet har tidligere offentliggjort et billede af den formodede gerningsmand, og i formiddags kunne de foretage en anholdelse.

Den 22-årige er blevet sigtet for drab, medvirken til optøjer og tre tilfælde af indbrud.

Kilde: bloomberg.com

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.