10-årigt voldtægtsoffer skal afhøres igen
Det var her i Gullestrup, at voldtægten mod en 10-årige pige fandt sted. Foto: Googlemaps
Gårsdagens 10-årige voldtægtsoffer skal endnu engang afhøres af Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 10-årige pige, der i går blev voldtaget af en endnu ukendt gerningsmand, skal endnu engang afhøres af politiet.

Den lille pige og hendes et år yngre veninde blev lørdag aften tvunget til at gå med ind i et skovstykke, hvor manden voldtog den 10-årige pige. Og det skal hun altså nu endnu engang uddybe over for politiet, der er på bar bund i sagen.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politis efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaards oplysninger til Newspaq, kommer afhøringerne til at foregå ved hjælp af videokameraer.

"Sådan er det altid, når der er tale om børn," forklarer Michael Kjeldgaard til P4 Midt & Vest.

Voldtægten, der blev begået i et lille skovområde ved Gullestrup nord for Herning, har ikke alene skabt frygt og vrede i lokalsamfundet, den har også generet en sand telefonstorm på den lokale politistation.

"Normalt får vi mange henvendelser i sådanne sager, men i denne sag har vi fået utroligt mange," siger Michael Kjeldgaard til TV 2.

På trods af de mange henvendelser og afhøringer af en kvinde, der var ude at gå tur med sin hund i det område, hvor voldtægten foregik, er politiet ikke kommet nærmere gerningsmanden, der beskrives som 16 til 18 år, afrikansk af udseende med kort, krøllet hår.

Kilde: P4 Midt og Vest