Først blev han fyret - så blev han millionær
Arkivfoto. Foto: Mads Nissen / Ritzau Scanpix
En mand fra Tønder-egnen var lige blevet fyret, da han vandt to millioner kroner i Lotto.

En mand i tresserne fra Tønder Kommune blev for et par uger siden den heldige vinder af to millioner skattefri kroner på Lotto.

Manden havde ikke tjekket Lotto-tallene efter trækningen lørdag aften og fik derfor noget af en overraskelse, da han blev ringet op af en medarbejder fra Danske Spils Kundecenter søndag eftermiddag.

- Jeg havde set, at telefonen havde ringet et par gange, hvor jeg ikke havde nået at tage den. Så jeg googlede faktisk nummeret og så, at det var Danske Spil. Så blev jeg da noget nysgerrig og sad klar, da den ringede igen. Så fortalte ham, jeg talte med, at jeg havde vundet to millioner kroner. Det er altså ikke helt gået op for mig endnu, fortæller manden, der har valgt at være anonym.

Den heldige vinder, som er millionær nummer 3.335, fortalte straks sin kone om deres held, men der skulle gå lidt tid før, at hun troede på, at manden ikke bare lavede sjov.

- Til sidst måtte jeg hive hende ind til computeren, så vi kunne logge på og se, at vores fremtid var reddet, siger manden i en pressemeddelelse fra Danske Spil.  

Pengene faldt nemlig på et rigtigt tørt sted for det sønderjyske par.

- Jeg er lige blevet fyret for nylig efter en længere sygemelding. Min kone har været hjemmegående i mange år, så pludselig stod vi nærmest uden en indkomst. Dette har simpelthen reddet vores tilværelse.

Parret vil blandt andet bruge pengene på at blive gældfri, at få lavet ting i huset, som de har drømt om i mange år – og så skal familien forkæles.

- Det er jo dejligt, at vi har fået mulighed for at kunne invitere børn og børnebørn på en ferie sammen med os. De bor ikke lige i nærheden, så nu er der ovenikøbet også råd til at kunne besøge dem lidt oftere. Især i forhold til børnebørnene er det jo fantastisk.

Pengene er endnu ikke gået ind på kontoen, og selvom parret sagde nej til muligheden for at få 200.000 kroner udbetalt på forskud, så har konen fået lov at shoppe lidt allerede.

- Jeg havde en lille sjat penge sat af til dårlige tider. Dem har hun fået, lyder det fra den galante vinder.

via Listen To News