13-årig pige forsvundet

Storesøsteren til en 13-årig pige beder offentligheden om hjælp. Den 13-årige har været forsvundet siden lørdag middag, fortæller storesøsteren.
Søsteren til en 13-årige pige beder offentligheden om hjælp. Søsteren har været forsvundet siden lørdag middag, fortæller hun.
Søsteren til en 13-årige pige beder offentligheden om hjælp. Søsteren har været forsvundet siden lørdag middag, fortæller hun. Facebook

En 13-årig pige fra Skibby og hendes veninde har været forsvundet siden lørdag middag, og nu beder storesøsteren til den 13-årige offentligheden om hjælp via Facebook.

”Sammen med veninden ved vi, at de tog til Frederikssund, og herefter har ingen hørt eller set dem. Deres mobiler er gået ud, og hverken politiet eller vi ved, hvor de er! De er meldt savnede, så hvis nogen skulle se dem her i landet, må I meget gerne ringe til politiet! Vi sidder med et lille håb i maven om, at alle jer på Facebook vil dele og holde en lille smule øje, hvor I nu færdes," skriver hun på Facebook.

Til Avisen.dk forklarer hun, at hendes og lillesøsterens forældre ikke er på Facebook, og at det derfor er hende, der har sendt efterlysningen ud på det sociale medie.

Lillesøsteren, der hedder Camilla og er 13 år, var sammen med veninden Katcha, der er 15 år.

Camilla var iført helt sort tøj og lysebrune sko, da hun tog hjemmefra. Hun har langt, sort hår med en lille smule rødt i.

Over for Lokalavisen.dk bekræfter vagtchefen ved Nordsjællands Politi Ole Hestbæk, at man har modtaget en anmeldelse om de to pigers forsvinden.

Hvis du har set de to piger, kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefonnummer 49 27 14 48 eller 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.