21-årig mand savnes efter bytur i Holstebro

Politiet efterlyser Jonas Hedegaard Hansen, der ikke er set siden klokken 02.30 natten til fredag i Holstebro.
Politiet efterlyser den 21-årige Jonas Hedegaard Hansen, der ikke er set siden en tur i byen med kammerater natten til lørdag klokken 02:30 i Holstebro.
Politiet efterlyser den 21-årige Jonas Hedegaard Hansen, der ikke er set siden en tur i byen med kammerater natten til lørdag klokken 02:30 i Holstebro. Foto: Foto fra Midt- og Vestjyllands Politi/free

Efter en bytur med venner i Holstebro, savnes den 21-årige Jonas Hedegaard Hansen.

Det oplyser vagtchef hos Midt og Vestjyllands Politi, Erik Kristensen.

- Manden er ikke set siden natten til fredag klokken 02.30 i Holstebro, hvor han var i byen med nogle kammerater. Vi har ingen formodning om, hvor han kan være, siger Erik Kristensen til Ritzau.

Midt- og Vestjyllands Politi har udsendt en efterlysning af den 21-årige. Han er 170 centimeter høj, har muskuløs overkrop, lyst hår, høje tindinger og fuldskæg.

Ved sin forsvinden var Jonas Hedegaard Hansen iført et mørkeblå såkaldt "Captain American"-t-shirt, sort skjorte, sort læderjakke og mørke jeans.

Jonas Hedegaard Hansen medbringer personlige papirer samt sin telefon, som er slukket.

Midt- og Vestjyllands Politi modtager gerne oplysninger fra vidner, der kan have set den 21-årige mand fra det tidsrum, hvor han forsvandt. Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.