X Factor-Sarah ude efter anden gang i fare
Sarah Glerup forlod X Factor fredag aften. Foto: Mogens Flindt/Polfoto
Det blev 30-årige Sarah Glerup, der måtte vinke farvel til X Factor-drømmen fredag aften.

X Factor-drømmen blev fredag aften knust for 30-årige Sarah Glerup, der måtte se sig slået ud af konkurrencen efter andet liveshow.

Aftenen bød på sange af skandinaviske artister, og efter at alle otte deltagere havde været på scenen, endte Sarah Glerup for anden gang i farezonen - denne gang sammen med gruppen The Competition, der havde fået hug for deres coverversion af Abbas "Mamma Mia".

De to deltagere i farezonen skulle hver især på scenen igen for at optræde med deres "Save me song". Efterfølgende var det Mette Lindberg, der endte med det svære valg om, hvem der skulle vinke farvel til X Factor-scenen.

- Sarah du har opnået at stråle og virkelig gøre det godt, men jeg bliver nødt til at se, hvor drengene kan føre det hen. Så drenge, jeg går med jer, sagde hun under afgørelsen, hvor hun ellers kritiserede drengene for deres "dårlige smag".

Remee pegede også på den, at den 30-årige sangerinde skulle forlade konkurrencen fredag aften.

- Jeg har det som om, at din stemme også kunne være en anden sangers. Jeg kan ikke se, at din vokal står personligt ud, sagde Remee efter hendes første optræden.

Sangerinden Reem høstede til gengæld stor ros fra dommerne. Den 17-årige gymnasieelev viste, at hun havde mere at byde på end sin smukke vokal. Hun trådte ind på scenen smykket med glitrende sten og kastede sig scenevant ud i en række dansemoves.

Gruppen Embrace fik også fine ord med på vejen, og deres mentor Remee havde blanke øjne, da de sidste toner lød af sangen "Frit Land". Det lykkedes også for de to piger at imponere Thomas Blachman, der kvitterede med ordene:

- Det danske sprog har aldrig lydt smukkere. Jeg er dybt rørt.

Med Sarah Glerups exit er der kun én deltager tilbage i kategorien "solister over 23 år". De syv resterende deltagere skal dyste videre i kampen om X Factor-trofæet næste fredag klokken 20.00. Showet sendes live på DR1.

/ritzau/FOKUS