Remee har fået et tilbud fra TV2: Derfor har han ikke svaret dem
TV2 har haft fat i Remee, men han har endnu ikke svaret dem på, om han vil sidde ved dommerbordet, når "X Factor" rykker over på kanalen. Foto: Martin Sylvest/Scanpix
Når "X Factor" fortsætter på TV2, vil tv-stationen gerne have Remee ved dommerbordet.

År efter år har Remee indtaget en af pladserne ved dommerbordet i "X Factor", og når showet næste år fortsætter på TV2, er det ikke utænkeligt, at den garvede producer igen skal være med til at udvælge talenter.

Han har i hvert fald fået tilbuddet om at være med på holdet af tv-stationen. Det fortæller han, kort efter at "X Factor" har kåret sin vinder i DR Byen.

- Jeg er blevet spurgt, men jeg har ikke svaret. Jeg ville lige over det her, (finalen, red.) for det er for svært, når man står midt i det. Der er ikke ét moment, hvor jeg ikke har tænkt på det her i flere måneder. Jeg sover ikke om natten, for jeg vågner op med alle mulige ideer hele tiden, fortæller Remee.

Fire gange har han vundet showet, der nåede at køre 11 sæsoner på DR. Han mener, TV2 har stor sandsynlighed for også at få succes med sangshowet.

- Det er et program, der vokser mere og mere fra år til år, og folk vil gerne være med. Formatet er genialt, for det handler om mennesker. Der er jo uendeligt mange mennesker i verden, der kan udfolde sig i det her format. Så jeg tror ikke, formatet dør, bare fordi det skifter logo oppe i hjørnet af tv-skærmen, siger han.

Hans dommerkollega Thomas Blachman har TV2 også haft fat i.

- Mon ikke jeg er blevet spurgt, jeg blev spurgt for seks måneder siden, svarer Blachman på spørgsmålet om, hvorvidt han har hørt fra tv-stationen.

Hvad TV2 skal gøre for at føre det populære show videre, ved han udmiddelbart ikke, men han ved i hvert fald, hvad der ikke bør fokuseres på.

- TV2 skal i hvert fald ikke vifte med penge, det er det sidste, de skal, siger han.

For "X Factors" sidste dommer, Sanne Salomonsen, har programmet været starten på en karriere foran kameraet. Om det skal fortsætte på TV2, vil hun ikke svare på.

- Jeg vil rigtig gerne lære at lave tv, og derfor vil jeg også gerne lave mere. Jeg har vanvittigt mange tilbud liggende, det er helt vildt. Men jeg har ikke sagt ja til noget endnu. Jeg vil lige give det en uge, før jeg begynder at tænke mig om, siger hun.

Det var gruppen Place on Earth, der fredag aften vandt "X Factor".

/ritzau/