X Factor-Sarah arbejder nu i Build a Bear
Ved kæmpekoncerten i Parken i marts sidste år var Sarah stjernen af X Factor. Nu har hverdagen meldt sin ankomst. Foto: DR Presse,Agnete Schlichtkrull
Selvom hun var den med allermest X Factor i DR's tv-konkurrence sidste år, arbejder Sarah med at samle bamser i en legetøjsbutik.

Det var tæt løb, da Sarah i marts 2011 tog alle med storm og vandt X Factor. I dag er der knap så meget rift om den unge sangfugl.

DR's ungdomsprogram Mama har fundet ud af, at Sarah i dag arbejder i legetøjsbutikken Build a Bear. De har opsøgt den for nylig så populære pige i Tivoli, hvor butikken ligger, for at blive klogere på, hvad der er sket på den relativt korte tid.

I programmet, som bliver sendt i aften på DR HD, bliver hun spurgt, om hun føler, hun har fået det ud af X Factor, som hun forventede.

"Der bliver jeg desværre nødt til at sige nej. Det føler jeg virkelig ikke, jeg har. Hvis jeg havde kæmpet mere fra bunden, tror jeg, at folk ville have haft mere respekt for mig og ikke tænkt så mange dårlige ting om mig. Der er mange, der er sådan 'hun er kendt, hun er sikkert en arrogant nar,'" siger Sarah til DR.

Teenager-stjernen udgav i august 2011 en plade med titlen Hjerteskud. Flere kendte komponister og producere såsom Rasmus Seebach medvirkede på pladen.

Albummet solgte godt i starten, men kurven gik hurtigt i bund, måske fordi pladen fik meget hård kritik i aviserne.

Sarah fortæller til DR Mama, at hun brændende ønsker at komme til at udgive et andet album på et tidspunkt. Et album hvor hun selv kan komme mere i front med udtrykket i sangene.

Se et smugklip her, som DR har lagt på Youtube.

Kilde: Politiken