X Factor: En af Reeme's grupper tager kæmpe chance
Theis og Kristoffer håber på, at deres version af ABBA-sangen Mamma Mia bliver en succes i aftenens X Factor. FOTO: Scanpix
Gruppen The Competition skal synge ABBA i aftenens X Factor, og de er klar over, at de leger med ilden, når de rører ved det svenske hit.

De to unge gutter Kristoffer og Theis fra gruppen The Competition er ved godt mod og klar til at bevise, at de har talent nok til at gå videre efter det andet liveshow i 'X Factor,' som vises i aften, fredag, på DR 1 klokken 20.

Men de tager en stor chance for at bevise det, fortæller de til Billed-Bladet.

Gruppen skal synge en sang af legendariske ABBA, og det er risikabelt:

- Det kan godt være et lidt farligt trin at tage, men vi føler os trygge ved det, og vi glæder os super meget, siger Theis Olesen.

Skal synge nordisk

Alle deltagerne i aftenens program skal optræde med et nordisk nummer, og de to 21-årige fyre fra The Competition har altså valgt at kaste sig over selveste ABBA.

Det gør de med et nummer, som indbyder til et fedt scenshow, fortæller de og afslører, at det er en version af 'Mamma Mia,' de skal optræde med.

- Jeg tror, det klæder den, at den får en ny nuance, og det håber jeg, folk tager til sig. Det er jo et hit, og jeg synes, den udgave vi har lavet og skal fremføre på fredag, er et godt cover, afslutter Kristoffer Kornum.