X Factor: Det vidste du ikke om den nye dommer
Lær Mette Lindberg lidt bedre at kende her. FOTO: Scanpix
Vi har samlet en mængde god viden om den nye X Factor-dommer Mette Lindberg, så du er godt klædt på til sæsonens første udseendelse.

X Factor er tilbage på for fuld skrue med god musik og en masse ivrige deltagere, og ikke mindst en ny skønhed bag dommerbordet.

Når det populære program i aften, fredag, løber over skærmen på DR1 klokken 20, er det med en ny dommer i form af sangerinden Mette Lindberg. Hun har fået lov til at være i det fine selskab med Remee og Thomas Blachmann, men hvad ved vi egentlig om hende?

Det samler vi op på her:

1.
Mette Lindberg er født 2. december 1983 i Herlev.

2.
Sagerinden er kendt som den kvindelige frontfigur og vokalist i pop-gruppen The Asteroids Galaxy Tour. Det er en gruppe, som blev dannet i 2007, har udgivet tre albums og har stor succes i især udlandet.

3.
Ifølge BT bor Mette Lindberg i København med sin kæreste gennem flere år. 

4.
Inden det blev afsløret, at hun skulle være med i dette års X Factor, sov Mette Lindberg ikke i tre dage, har hun fortalt til Aftenshowet:

- Det har været skrækkeligt at gå og gemme på den her hemmelighed. Jeg har ikke kunne sove i tre dage, så nu er jeg glad for, at den er ude. 

5.
Da Amy Winehouse spillede på VEGA i København, var det Mette Lindbergs band, som stod for opvarmningen.

6.
Mette Lindberg kan til efteråret ses i filmen "Fang Rung", som hun medvirker i.

7.
Da Mette Lindberg tidligere besøgte talkshowet "Vi ses hos Clement", fortalte hun, at hun ikke har tænkt sig at være en ond dommer i årets udgave af X factor:

- Er jeg den onde, den rigtig onde?...Nej nej nej, jeg har den der kvindelige blødhed og varme, siger hun ifølge dr.dk

8.
HER&NU har tidligere skrevet, at Mette Lindberg blev udvalgt til dommer blandt andre populære danske sangerinde, som også var til auditon - det skulle angiveligt være Stine Hjelm Jacobsen fra Electric Lady Lab og "Fallulah", som hedder Maria Christina Apetri.

9.
Mette Lindberg har stærke holdninger, og har tidligere blandt andet udtalt dette til magasinet Euroman:

Jeg bliver skidt til mode, hvis jeg får færten af mandschauvinisme. Hvis mænd er lidt skeptiske over for, om en kvindes udsagn nu også kan være rigtigt, fordi hun er kvinde.

Og fortsætter:

- Intrigante kvinder kan gøre mig rasende. Typen, der er bitchy og skaber en uærlig og mørk stemning. Hun bruger alt det, du har sagt, imod dig for at se godt ud på din bekostning.

10.
Den ny X Factor dommer elsker et godt stykke kød. 

11.
Mette Lindberg har ifølge Eurowoman været til privat fest hos superstjernen Katy Perry, hvor hun drak sig beruset og blev helt mundlam, da hun ville rose sangerinden Rihanna.