Wozniacki undskylder Nadal-spøg
Når Caroline Wozniacki ikke er på banen, bruger hun enhver lejlighed til at få smilet frem hos fans og journalister. Foto: AP Photo/Fred Beckham / POLFOTO
Caroline Wozniacki har skrevet en undskyldning til Rafael Nadal, efter hun gjorde grin med spilleren ved et pressemøde tirsdag.

Caroline Wozniacki har før taget gas på fans og journalister ved sine pressemøder. Men denne gang blev hun måske lidt for grov.

Natten til tirsdag dansk tid faldt hun pludselig sammen på gulvet i smerteligt skuespil til sin pressekonference efter US Open-sejren over Svetlana Kuznetsova.

Wozniacki lod sig falde ned af stolen, som var hun i store smerter, på samme måde som hendes tennis-kollega Rafael Nadal for nyligt gjorde.

Hun morede sig tydeligvis til pressemødet, ligesom de fremmødte journalister.

Men nu siger tennisstjernen undskyld.

"Jeg havde lidt sjov på min pressekonference i aftes. Jeg håber, at det ikke bliver taget ilde op. Jeg har den dybeste respekt for Rafa, som jeg beundrer," skriver Caroline Wozniacki i sin undskyldning.

Den 21-årige tennis-babe fra Odense har før lavet sjov ved sine pressemøder efter store kampe. Blandt andet har hun stillet den serbiske spiller Novak Djokovic skøre spørgsmål ved et pressemøde.

Se videoklippet, hvor Wozniacki gør grin med Rafael Nadal her.

Kilde: Ekstra Bladet