Wozniacki udsat for voldsom kritik
Caroline Wozniacki er udsat for hård kritik for sine forberedelser til Wimbledon. Arkiv Foto: Polfoto, AP, Lionel Cironneau
Tenniseksperter revser verdensetterens forberedelser til Wimbledon.

I dag skydes den traditionsrige Wimbledon-turnering i gang i London, hvor Caroline Wozniacki er seedet som nummer et i damesingle.

Men selvom den 20-årige danske tennisspiller er blandt favoritterne til at overtage den titel, som amerikaneren Serena Williams skal forsøge at forsvare, så er der ikke mange rosende ord på vejen til Miss Sunshine, skriver sporten.dk.

Det undrer nemlig flere tenniseksperter, at verdensetterens forberedelser har foregået på indendørs hardcourt, mens flertallet af konkurrenterne har varmet op ved turneringer i England og Holland på samme underlag, som der spilles på i Wimbledon.

"Jeg forstår ikke Caroline. På dette stadie af sin karriere bør hun prioritere deltagelse i Grand Slam-turneringerne højere end alt andet. Det synes jeg ikke, hun har gjort ved at spille på hardcourt i Danmark", siger tennisekspert TennBarry Flatmann fra den britiske avis The Sunday Times til sporten.dk.

Heller ikke tennisekspert José Luis Domingues fra den argentinske avis La Nacion giver meget for tennins-darlingens opvarmning til Wimbledon.

"Hvis Caroline satser på turneringssejr, burde forberedelserne have været anderledes. Man vinder altså ikke Wimbledon, hvis man ikke er fortrolig med græsunderlaget," siger han til sporten.dk.

Kilde: Sporten.dk