Wozniacki til turnering uden trænerfar
Hvad mon fremtiden byder den blonde tennisstjerne? Foto: AP Photo/Alastair Grant / POLFOTO
Kritikken er haglet ned over Caroline Wozniackis trænerfar efter det skuffende exit ved Wimbledon. Nu overvejer Wozzi fremtiden.

Det lader til, at der lige nu er gang i den, inde bag Caroline Wozniackis vakse, blå øjne.

Den blonde tennisstjerne møder til stadighed kritik fra alle sider, og det seneste præmature exit fra Wimbledon har ikke hjulpet til at klappe kritikernes munde i - tværtimod.

Normalt glider Wozniacki per refleks af på spørgsmål, der handler om værdighed til pladsen som nummer ét i verden eller spørgsmål vedrørende hendes far og træner, Piotr Wozniacki.

Men nu er det danske tennis-es selv taget til tasterne, og forklarer på sin blog på tv2.dk, at hun er i tvivl om fremtiden.

"Jeg ved der er mange der kritisere mig, og som gerne vil have jeg bl.a. skal skifte træner. Det er en periode, hvor jeg går rundt og tænker mine tanker, for hvad der skal ske i fremtiden. Jeg er i Båstad uden min far og træner. Her vil se hvordan det går, samtidig med at jeg vil være på udkig efter ny inspiration," skriver hun.

Den åbenhjertige dansker lægger på bloggen heller ikke skjul på, at det for tidligt afsluttede Wimbledon-eventyr, har sat sig sine spor.

"Jeg manglede bare at kende min besøgelsestid, da jeg havde en del break- og gamepoints som jeg ikke udnyttede. Når man ikke udnytter disse chancer, så vinder man desværre ikke de her tætte kampe, hvilket også var udslaget af resultatet. Jeg er ked af at havde skuffet mine fans med nederlaget, men jeg kommer stærkt igen og vil gøre alt for at blive endnu bedre," skriver Wozniacki.

Og på trods af de alvorlige emner, så kan den danske Miss Sunshine ikke lade være med at lave lidt sjov.

Der er derfor skruet helt op for sarkasmen, da hun slutter af med at skrive:

"En af de ting som der også er bliver lagt vægt på i medierne er, at jeg ikke fortjener at ligge nummer 1 på verdensranglisten. Jeg har derfor tænkt mig ikke at spille flere turneringer i år. Dette vil formentlig gøre at jeg ryger ned fra min position som nummer 1 og dermed vil dem som fortjener den plads, så kunne overtage 1.pladsen. Det vil også tage presset fra mig, da forventninger til mig dermed vil være mindre :)"

Bagefter forsikrer hun dog om, som hun har gjort utallige gange, at hun fuldt ud mener, hun fortjener sin plads som nummer et i verden.

Kilde: tv2