Wozniacki: Rory gør mig glad
De to unge sportstalenter blev spottet sammen søndag på træningsbanerne i Mason i staten Ohio. Foto: Polfoto/AP Photo/Al Behrman / POLFOTO
Den danske tennis-darling glæder sig over besøg af den irske golfspiller. "Han er sådan en sød fyr," lyder hendes grinende svar.

Caroline Wozniacki behøver ikke at frygte, at hun kommer til at kede sig, mens hun i disse dage befinder sig i den amerikanske by Cincinnati i forbindelse med tennisturneringen Western & Southern Open.

Den lyshårede tennis-stjerne har nemlig fået besøg af en helt særlig ven, den irske golfspiller ved navn Rory McIlroy. Det skriver tennissiden SBNation.com.

Hjemmesiden spurgte derfor ind til den danske tennisprinsesses herrebesøg under et pressemøde mandag.

"Det er fantastisk. Han er sådan en flink fyr. Du ved, jeg var glad for, at han kunne komme her," fortalte en glad Caroline om sin mørkhårede ven.

På spørgsmålet om, hvorfor det irske golftalent var fløjet hele vejen til USA, svarede den danske verdens-étter med et grin:

"Ja... som han sagde i sit interview, havde han hørt, at Cincinnati er sådan et dejligt sted, så han ønskede at komme på besøg."

De to verdenskendte sportsstjerner er tidligere set flirte på en restaurant i London ifølge de kulørte blade, men de er ikke officielt i et forhold.

Kilde: SBNation.com