Wozniacki får fornem diamant
Caroline Wozniacki har fået diamanter af sine kollegaer. Foto: Polfoto, AP
Toppen af tennis inden for kvinder hylder den danske stjernespiller for at være en særdeles god ambassadør for tennissporten.

Det kræver masser tid og hårdt slid at blive verdens bedste spiller inden for kvindetennis.

Alligevel har Caroline Wozniacki formået - udover at kæmpe sig op som verdensranglistens nuværende nummer 1 - også at fungere en særdeles god ambassadør for sporten.

Det mener hendes kollegaer, og derfor har den danske tennisdarling fået tildelt årets Diamond ACES Award, skriver Sporten.dk.

Bestyrelsesformand og administrerende direktør for Women's Tennis Association (WTA), Stacey Allaster, har da også kun lutter rosende ord om danskeren.

"Caroline er ikke kun en af de bedste kvindelige atleter på planeter. Hun er ekstremt bevidst om den mulighed, hun har for at styrke kvindetennis rundt omkring i verden. Hun stiller sig altid til rådighed for fans, sponsorer og medierne, og det er på grund af spillere som Caroline, at kvindetennis globale fanbase konstant vokser," siger hun.

Noget af det, som Wozniacki hyldes for, er, at hun har hjulpet med at øge kendskabet til brystkræft, ligesom hun holdt en rørende tale til japanske fans i Tokyo på vegne af alle WTA-spillere, efter et jordskælv havde ramt landet tidligere på året.

Det var en stolt verdens etter, der tog imod prisen.

"Kvinders tennis har givet mig alt hvad jeg har, og jeg nyder hver eneste mulighed, jeg kommer til at give noget tilbage og hjælpe med at fremme det rundt om i verden," sagde Wozniacki.

Kilde: Sporten.dk og wtatennis.com