Wozniacki er færdig efter rutsjetur

Caroline Wozniacki kom forrygende fra start, men stivnede og tabte til sin slovakiske modstander på græsset i Wimbledon
Farvel og tak. For tredje år i træk fejlede Wozniacki i fjerde runde.
Farvel og tak. For tredje år i træk fejlede Wozniacki i fjerde runde. Foto: MDB / POLFOTO

Det så ud til, at Danmarks tennisdarling for første gang skule spille kvartfinale i den prestigefyldte engelske turnering, Wimbledon.

Vejen til dagens ottendedelsfinalen har virket let for Caroline Wozniacki, der overbevisende har lagt enhver modstand ned. Dagens kamp mod slovakken Dominika Cibulkova så også først ud til at blive en let omgang for den danske verdensetter, der vandt første sæt 6-1.

Men i andet sæt fandt den 24.-seedede slovak kræfterne, fik styr på sin serv, og gav Caroline Wozniacki massiv modstand på bane to. Helt op til 6-6 fulgtes de to ad, og måtte dermed ud i tiebreak, som Cibulkova førte i lang tid og til sidst endte med at vinde 7-5.

Tredje sæt blev også en tæt duel, hvor de to kvinder fulgtes ad til det sidste. Desværre for den danske tennisspiller blev det Cibulkova, som træk træk det længste strå. Slovakken var stærkest til sidst og vandt det afgørende sæt 7-5.

Det er tredje år i træk, at Caroline Wozniacki må forlade turneringen i fjerde runde.

Nu venter Maria Sharapova på Dominika Cibulkova i kvartfinalen.Tidligere i dag slog russeren kinesiske Shuai Peng med 6-4, 6-2.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.