William og Kates nye job: Bingo-værter

Kongelige
Undervejs var William og Kate flere gange ved at flække af grin, da de var bingoværter for en dag. (Foto: Kensington Palace)

Det kommende britiske kongepar forsøgte at underholde beboerne på et plejehjem

William og Kate, hertugparret, der en dag sætter sig på den britiske trone, sprang forleden ud som bingo-værter.

I den gode sags tjeneste havde de sagt til til en gæsteoptræden via video, de beboerne på plejehjemmet Shire Hall Care Home i Cardiff forleden havde gang i deres ugentlige bingospil.

Men måske er det meget godt, at William og Kate ikke lever at være bingoværter. En af beboerne var i hvert fald ikke voldsomt imponeret af deres optræden.

– Det var meget godt. Men ikke så godt, som det burde have været, lød det bramfrit fra beboeren Joan, da parret efter spillet spurgte, hvordan de havde klaret sig i deres nye roller.

Inden spillet gik i gang, havde Willam og Kata haft en samtale med personalet på plejehjemmet om, hvordan de håndterer corona-epidemien og hvilke udfordringer, de kæmper med.

Under pandemien har hertugparret i det hele taget været meget engagerede og talt med et hav af de mennesker, der arbejder i frontlinjen i kampen på den frygtede sygdom. Læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale.

– Hvad der forhåbentlig kommer ud af denne forfærdelige tid, er, at der bliver kastet et positivt lys på alle de vidunderlige ting, I alle gør. Og det folk mulighed for at anerkende, respektere og værdsætte at, hvad I gør, lød det således fra William under en videokonference med sundhedspersonale i sidste uge.

Se lidt af seancen med de kongelige bingoværter herunder: