Wenger om tysk profil: Mesut Özil vil blive i Arsenal
Arsène Wenger mener, at Mesut Özil for tiden spiller det bedste fodbold, han har præsteret i sine fire år i Arsenal. Foto: David Klein/Reuters
Arsène Wenger tror, at både Mesut Özil og Alexis Sánchez er i Arsenal efter januar.

Arsenal-manager Arsène Wenger tror på, at midtbaneprofilen Mesut Özil vil blive i Arsenal.

- Jeg tror, at han gerne vil blive her. Vi behøver ikke at overtale ham (til at forlænge, red.), siger Wenger ifølge Sky Sports.

Tyskeren har været rygtet til blandt andet FC Barcelona og Manchester United, da han ikke har forlænget sin kontrakt med Arsenal, der løber sæsonen ud.

Chilenske Alexis Sánchez står i den samme situation med sin kontrakt, og han var tæt på et skifte til Manchester City i sommerens transfervindue.

Men manageren føler sig helt sikker på, at begge spillere også er at finde i klubben efter januars transfervindue.

Men han vil ikke spå om fremtiden.

- Man ønsker aldrig, at spillere rejser. Men for tiden er det svært. Vi ved, hvordan det ser ud resten af sæsonen, men derefter ved jeg det ikke, siger Wenger.

29-årige Özil har været i Arsenal i fire år, og Wenger mener, at han lige nu spiller det bedste fodbold, han har leveret i sin tid i London-klubben.

- Jeg synes, han tager ansvar, og det er det, jeg vil have fra ham. Han er mere moden, han leder holdet godt, han gør en masse ting med bolden, og ens puls falder, når han har bolden.

- Men jeg vil sige, at vigtigere end mål er den kvalitet og indflydelse, han bidrager med til holdets spil, siger Wenger.

Özil har spillet 176 kampe for Arsenal, siden han skiftede fra Real Madrid, og han står noteret for 35 mål og 62 assister for den engelske klub.

/ritzau/