Bonnier Gaming, YayBet Vinder Wozniacki for femte gang i træk?
Bookmakeren YAYbet.dk giver pengene tilbage 4,65 gange, hvis Wozniacki genvinder New Haven titlen.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.


2012 har været et forfærdeligt år for Caroline Wozniacki rent resultatmæssigt. Ikke en eneste titel er det blevet til endnu, men i denne uge venter en gylden chance.

Store dele af kvindernes verdenselite spiller opvarmning til US Open i New Haven, og det er en turnering, som Caroline Wozniacki har et helt specielt forhold til. Hun har nemlig aldrig tabt en kamp her. Danskeren har stillet op i de seneste fire år og har vundet hver eneste gang. Hun har endda kun tabt tre sæt i de fire turneringer!

Nu går hun efter at vinde for femte gang i træk, og i det tilfælde kommer hun i et meget fornemt selskab. Kun tre spillere har tidligere formået at vinde den samme turnering fem år i træk. Det er Chris Evert, Martina Navratilova og Steffi Graf.

I nat fik Wozniacki en glimrende start med en sejr i to sæt over Ekaterina Makarova, og kigger man lidt frem i turneringen, er en ny sejr bestemt ikke udelukket.

Først og fremmest fordi Serena Williams ikke er med i turneringen. Og fordi Wozniacki i næste runde kan se frem til forholdsvis overkommelig modstand i skikkelse af den svenske kvinde, Sofia Arvidsson. En sejr her og danskeren er i kvartfinalen, hvor enten Andrea Petkovic eller Dominika Cibulkova venter.

I semifinalen ligner det et opgør mod den polske veninde, Agnieszka Radwanska, mens finalen på papiret burde være et møde med Petra Kvitova.

Hvis Caroline Wozniacki overvinder de fire forhindringer, kan man score vinder oddset 4,65 på danskeren hos YAYbet.dk, og dermed er hun andenfavorit efter Petra Kvitova til odds 3.30. ”Caroline har ikke imponeret i de seneste kampe, og det er grunden til, at vi giver attraktive odds 4,65, såfremt Wozniacki genvinder New Haven titlen. Dog må Caroline være topmotiveret til netop at vinde denne turnering – og i givet fald, så betaler vi med et smil for denne sejr til danskeren” udtaler Claus Rademacher, der er dansk country manager hos Bonnier Gaming.

Hvis du er af den overbevisning, at Wozniackis nedtur fortsætter, kan du spille hende til IKKE at vinde turneringen til odds 1,20. Der er foreløbigt spilstop på det spil onsdag kl. 18.

Se alle odds på New Haven turneringen på YAYbet

 

tilbyder online casino og spil på sport. Det er YAYbet’s vision at give brugerne den bedste spiloplevelse i underholdende og sikre omgivelser.

For yderligere oplysninger venligst kontakt: Country Manager Denmark Claus Rademacher, mobil: +45 24 49 97 89, e-mail: claus@bonniergaming.com
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.