Vild med dans-stjerne: Min søn skal opereres - igen
Sarah Grünewalds søn, Luis, skal opereres for anden gang for sin læbe- og ganespalte. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix/arkiv

Da Sarah Grünewalds søn, Luis, kom til verden i marts sidste år, var det med en dobbelt symmetrisk læbespalte og en ganespalte.

Det fortalte den populære Vild med dans-vært åbent om. Blandt andet sagde Sarah Grünewald i "Go' Morgen Danmark", at hun havde tænkt, at Luis' læbe- og ganespalte måske var en straf:

- Er det nu, jeg skal have én på hatten, fordi jeg i min fortid har været på kant med loven, og ikke har været så god ved mig selv.

Siden er Luis blevet opereret en gang, og nu er operation nummer to lagt i kalenderen.

- Min søn skal opereres i ganen. Det er anden og sidste operation i hans unge år. Sommeren er sat af til at kunne hygge om ham og være der for ham, før, under og efter han skal opereres, fortæller Sarah Grünewald til Ekstra Bladet, og sætter sønnens deformitet i perspektiv.

- Det her er en kosmetisk ting, som Luis skal igennem, og der er vi bare nogle seje forældre, som holder sammen. Det skal nok gå, siger hun til avisen.

Sarah Grünewald har skiftet tv-kanal og styrer i øjeblikket komiker-talenter i programmet "Comedy Fight Club Live" på TV 2 Zulu.