Vild med dans-stjerne fortæller om fars død
Danseren Morten Kjeldgaard fortæller om sin fars død.  FOTO: Scanpix
Det kom som et chok for danseren Morten Kjeldgaard, da hans far døde i starten af denne måned, og nu fortæller han en lille flig af, hvad han har gået igennem.

Det var en tydelig stolt og meget rørt Morten Kjeldgaard, der i sidste sæson af 'Vild med dans' kunne kæmpe om vindertitlen til det store liveshow i Horsens.

Han var naturligvis stolt, fordi han og partneren Stephania Potalivo var nået helt til finalen, men samtidig utrolig rørt, fordi hans far så med fra sidelinjen.

Tidligere i sæsonen kom det frem, at Morten Kjeldgaards far var meget syg af kræft i bugspytkirtlen, men på denne flotte aften troede alle, at faderen var sygdomsfri, så der var meget at fejre.

Desværre skulle det vise sig, at kræften alligevel havde bredt sig, og Morten Kjeldgaards far tabte kampen i starten af februar, hvor Morten laver dette opslag på sin Facebook-side:

"Tak for alt far - du var den bedste."

Det er stadig svært

Det er klart, at den seneste tid har været svær for den dytige danser, og det giver han da også utryk for, da HER&NU spørger ind til ham:

- Jeg troede, han var blevet helbredt, men kort efter viste det sig, at canceren havde spredt sig til hjernen, siger Morten Kjeldgaard og fortsætter:

- Han lå i respirator til det sidste.