Kendt fra tv: Boksende sosu er blevet single
Sarah Mahfoud vandt Vild med dans i 2016. (Foto: Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix/arkiv)
Vild med dans-vinderen Sarah Mafoud og kæresten gennem to år er gået fra hinanden.

- Det fungerede bare ikke. Gnisten manglende bare, og vi ville nogle forskellige ting, og så er det bedre at gå hver til sit, siger bokser og Vild med dans-vinderen Sarah Mahfoud til Ekstra Bladet om sit brud med kæresten Patrick Frantzen.

Det er ugebladet Her og Nu, der i sit nyeste nummer kan berette, at den 28-årige bokser og kæresten gennem to år er gået fra hinanden.

Sarah Mahfoud blev i 2016 landskendt, da hun dansede sig til sejr i Vild med dans sammen med danseren Morten Kjeldgaard. Året efter blev hun professionel bokser og er i dag i stald hos Mogens Palle.

Hun træner seks dage om ugen og arbejder ved siden af som sosu-assistent. Et job som hun er vild med, har hun tidligere fortalt til Avisen.dk. Men det hårde program har også været medvirkende til, at forholdet ikke kunne holde.

- Jeg bruger meget tid på at træne og arbejde, så jeg manglede nok at kunne føle mig fri. Det var som om, vi kom længere og længere væk fra hinanden, fordi vi måske ikke fik passet på dét, vi havde. Nogle gange forsvinder følelserne bare, og det var det, der skete her, siger Sarah Mahfoud til Ekstra Bladet.

Hun understreger dog over for avisen, at de to stadig er gode venner. Og så løfter hun sløret for, at der måske er en ny mand i hendes liv.

- Der er måske en lille flirt, men ikke mere end det lige nu, siger hun til avisen.

via Listen To News