Vild krig mellem Medina og Jim Lyngvild
Medina raser over Jim Lyngvild og opfordrer ham til at tage en lykkepille. Arkiv Foto: Scanpix, Sisse Stroyer
Der er iskoldluft mellem mode-bøssen og sangerinden, efter at de begge har indledt et frontalangreb mod hinanden.

Der er i den grad udbrudt krig i kendis-land, og en sand mudderkastning finder i øjeblikket sted mellem modeeksperten Jim Lyngvild og pop-sangerinden Medina.

Hele miseren udspringer af en kommentar fra Medina, for ifølge hendes egen optræden i søndagens udgave af 'Weekend Weekend' på TV 2 synes sangerinden nemlig, at det kan være yderst hårdt at være Medina.

"Jeg har gode og dårlige dage, og det er altså lidt ærgerligt i denne branche, fordi man nogle gange skal stå på scenen, kort tid efter man har haft et kæmpe skænderi. (...) Folk glemmer hurtigt, at der findes små hverdagsting, og at jeg er et rigtigt menneske," siger Medina i interviewet på TV 2.

Og det er den kommentar, der har fået klummeskribent og modediktator Jim Lyngvild helt op i det røde felt.

"Stop klynkeriet, Medina! Du har det godt. Du er ved at falde over i 'Peter og Amalie-segmentet', hvor der bliver klynket helt vildt. Det er ikke rimeligt, for du har sgu selv valgt det. Der er blevet mere Medina og mindre musik, siger han til ekstrabladet.dk.

Og der gik ikke længe, før Medina sendte en eksplosiv sviner tilbage i hoved på Lyngvild.

"Åhhh store Jim Lyngmand!! Snikkesnakkesnikkesnakke hele dagen så du rigtigt ka' komme i medierne med dine konstant oprørte meninger hva????? Lighten up;) Jeg piver i den grad ikke! (svarer dog blot på spørgsmål, jeg blir stillet eller responderer på lign situationer)," skriver Medina på sin Facebook-profil, og fortsætter:

"Jeg elsker mine fans og mit liv. Det ved de, der faktisk ved bare lidt mere end DIG om mig. Håber du falder over en lykkepille en dag haha. Der findes et langt større perspektiv, end dine øjne to ka' se Jim!," lyder hendes modsvar på det sociale medie på Jim Lyngvilds kritik.

Kilde: Ekstra Bladet.