Vil du i lære hos mig? Se håndværkerfirmas geniale svar til graffiti-maler
En graffitimaler er blevet tilbudt læreplads hos firmaet, hvor vedkommende lavede graffiti. Foto: SCANPIX arkiv
Håndværkerfirmaet Kasa Gruppen hitter på Facebook med en skæg opsang til lømmelen, der har lavet graffiti på firmaets bygning.

- Det er en skideballe - med et glimt i øjet.

Sådan kalder Michael Bøeck fra håndværkerfirmaet Kasa Gruppen selv den update, han mandag lagde på firmaets Facebook-side - og som siden er blevet delt og liket i et omfang, som firmaet ikke tidligere har set.

- Responsen har været overvældende, siger Michael Bøeck, der er partner og direktør i Kasa Gruppen.

Han er idémand bag Facebook-opslaget, som han lavede, efter en graffiti-maler i weekenden var på spil hos Stenløse-firmaet. Bevæbnet med hvid spraymaling havde lømmelen sat sin signatur på bygningen. Og så røg Michael Bøeck ellers til tasterne og gav et friskt jobtilbud:

"Kære Graffitimaler, Med de "Skills" kunne vi rigtig godt bruge dig i vores malerafdeling. Du er tydeligvis ikke udlært, men du har et medfødt talent," skriver han i updaten, der er blevet delt og liket af mange. 

"Kontakt mig på mail eller telefon - og skulle det være for svært at stave til mb@kasa.dk eller at taste 70 208 268, så stik forbi til en kop saftevand, så skriver vi papirene med det samme."

Desvære har graffitimaleren ikke givet sig til kende. Og Kasa Gruppen har nu hyret et firma, der skal fjerne 'værket'  fra bygningen.  

Kære Graffitimaler, Med de "Skills" kunne vi rigtig godt bruge dig i vores malerafdeling. Du er tydeligvis ikke udlært,...

Posted by KASA Gruppen A/S on Sunday, February 7, 2016