Viktor Axelsen slår landsmand ud i Malaysia
PLUS Badmintonkonflikt ulmer under Denmark Open Johannes Eisele/Ritzau Scanpix
Viktor Axelsen var for stor en mundfuld for Hans-Kristian Vittinghus. Axelsen var i problemer i første sæt.

Viktor Axelsen viste endnu en gang sin klasse, da han torsdag sendte landsmanden Hans-Kristian Vittinghus ud af turneringen Malaysia Masters trods problemer.

Badmintonstjernen vandt 21-18, 21-19 og er nu klar til kvartfinalen i turneringen, der er rangeret som en super 500-turnering.

I kvartfinalen venter Lee Zii Jia, der er fra Malaysia og derfor har fordel af at være på hjemmebane. Lee Zii Jia er nummer 37 på verdensranglisten, hvor Axelsen ligger nummer seks.

Viktor Axelsen var i store problemer i første sæt mod Hans-Kristian Vittinghus, som var foran 15-7 og havde kurs mod at sikre sig første sæt.

Men så meldte Axelsen sig for alvor ind i opgøret. Først tog han tre point på stribe, og efter et enkelt point til Vittinghus vandt Axelsen de næste ti.

Først på den tredje sætbold lykkedes det dog den femteseedede dansker at snuppe sættet.

Andet sæt blev endnu en tæt affære, hvor spillerne fulgtes ad helt til det sidste. Axelsen trak dog igen det længste strå og blev klar til kvartfinalen efter 37 minutters spil.

Både Anders Antonsen, Jan Ø. Jørgensen og Rasmus Gemke blev slået ud i første runde af turneringen.

For den upåagtede kvalifikationsspiller Victor Svendsen blev anden runde endestationen. Han tabte til Liew Daren fra Malaysia.

Herredoublen Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen spillede sig videre med en sejr over et malaysisk par.

/ritzau/

/ritzau/
via Listen To News