Vidne kan være stukket af med 13-årigs kniv
Syd- og Sønderjyllands Politi mener, at et vidne til drabet kan være stukket af med mordvåbnet. Offeret boede på denne institution - hans drabmand er nu anbragt på en lukket institution. Foto: Jesper Dall / POLFOTO
Politiet jagter stadig det våben, der blev brugt til at dræbe en 13-årig dreng i Sønderborg. Vidne kan have skjult kniven.

Politiet er fortsat på jagt efter det våben en 13-årig dræbte en jævnaldrende dreng med i Sønderborg.

Selvom ordensmagten har gennemsøgt gerningsområdet med hunde, så er kniven pist forsvundet. Det kan være fordi et vidne til drabet er stukket af med våbnet.

"Vi går ud af flere spor. Et kan være, at et vidne i en misforstået form på hjælp er stukket af med våbnet. Vi har fået hunde ud til at undersøge området - er der nogen, som ved noget, så vil vi meget gerne høre fra dem," siger efterforskningsleder Hans Roost fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Newspaq.

Det er ikke konkret viden, der har gjort, at politiet nu arbejder med teorien om, at en kammerat er forsvundet med våbnet.

"Våbnet skal findes, så vi er nødt til at afsøge flere muligheder, selvom der ikke er andet en formodninger bag," forklarer Hans Roost.

Drabet på den 13-årige skete angiveligt efter en konflikt over en jævnaldrende pige, begge 13-årige drenge var i forhold med. Hun er nu blevet afhørt.

"Der er blevet afhørt vidner hele dagen, og vi har afhørt den 13-årige pige. Hvad hun har sagt, holder vi for os selv, men jeg kan sige, at billedet af hændelsen er blevet bekræftet af vidnerne," lyder det fra efterforskningslederen.

Gerningsmanden og offeret var angiveligt venner, men jalousi kan altså have bragt de to på kollisionskurs.