Vi søgte på USA, pandekager, VVS og YouTube i 2007

Penge og økonomi

Googles årlige oversigt over danskernes mest søgte ord på nettet afslører danskerne, som en nærrig, USA-elskende og pandekagespisende video-freak.

Når danskerne bruger søgemaskinen Google, er det ikke for at søge efter porno, patter og Paris Hilton. Derimod søger danskerne i særlig grad efter de såkaldte netværkssteder på nettet. Det viser en oversigt over de mest søgte ord på Google i 2007.

Den folkelige og gratis video-tjeneste You Tube er det mest søgte på google dette år, efterfulgt af den interaktive GoSuperModel for teenagepiger og netværk-stedet myspace . På en fjerde og femteplads finder man forum og video .

Kigger man på listen over danskernes foretrukne madopskrifter finder man pandekager på førstepladsen, mens det mest søgte feriemål er USA . Herefter kommer pizza , pølsehorn og chokoladekage på listen over mest populære madopskrifter, mens rejsedestinationerne Thailand , London og Rom toppede på Google i år.

Når vi går på nettet for at spare penge, så sker det oftest at vi søger på VVS i kombination med ordet billig . Først herefter følger de mere oplagte rejser , fly og mobil .

   

 

 

Nyheder

Vanvittigt:

Padlede ud

over vandfald