Verdens lækreste mand er atter single
George Clooney er igen ledig på single-markedet, efter at han er gået fra kæresten Elisabetta Canalis. Foto: POLFOTO,(AP Photo/Evan Agostini) / POLFOTO
Så piger, Hollywood-skuespilleren George Clooney er tilbage på dating-markedet.

'All my single-ladies', så er det bare om at sætte kursen mod det celebre Hollywood, for verdens lækreste mand mangler netop en skulder at græde ud ved.

George Clooney er nemlig ledig på dating-markedet igen, efter at han og kæresten Elisabetta Canalis er gået hver til sit efter at have været kærester i to år, annoncerede parret i en pressemeddelelse onsdag i London, skriver New York Post.

"Vi er ikke sammen længere. Det er meget vanskeligt og meget personligt, så vi håber, at vores privatliv bliver respekteret", skriver parret.

Den 50-årige skuespiller og 32-årige model begyndte at date i 2009.

Tidligere på måneden afviste Canalis alle rygter om at parret var ved at gå fra hinanden i det italienske ugeblad Chi, hvor hun også antydede, at parret måske en dag ville blive gift.

Men Clooney, har en anden opfattelse af en mulig gåtur ned ad kirkegulvet.

"Jeg gav det et skud. En gang var nok", sagde han til CNN's reporter Piers Morgan tilbage i januar med reference til hans ægteskab med Talia Balsam fra 1989 til 93.

Kilde: New York Post